![]() |
[QUOTE=kulekreis;216783]Turgaycım ben de yurtdişinda iki oğlumu özlüyorum ama bizler eski memuruz işin içinden sabırla çıkarız gençken gurbetçilik koymuyor ama benim yaşımda oldunmu göbekten deliyor haberin olsun[/QUOTE]
efkar basmadı desem yalan olur abi seninkiler kadar uzak olmasada yine özlem aynı |
Selamlar saygilar,Hayirli aksamlar.
|
Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun Gurbetteki dostlar, Nice Bayramlara hep birlikte ulaşmak ümidiyle, Hayırlı bayramlar...:)
|
dostlar ramazan bayramınız kutlu ve mutlu olsun
|
Selamlar Gurbet den burasi unutuluyor gibi me geldi ;) Bayramdan beri mesaj atilmamis,Güncel :D
|
Yettik be abem. gönüllerimiz birdir sen kafanı yorma.;);)
|
[QUOTE=Yaban Avcisi;228521]Selamlar Gurbet den burasi unutuluyor gibi me geldi ;) Bayramdan beri mesaj atilmamis,Güncel :D[/QUOTE]
Selamun aleykum, Ibrahim kardesim gozden uzaklasanlar gonuldende silinir sen bilmiyormusun.:D Cok selamlar. |
[QUOTE=MISTANBAYER;228606]Selamun aleykum,
Ibrahim kardesim gozden uzaklasanlar gonuldende silinir sen bilmiyormusun.:D Cok selamlar.[/QUOTE] Mistan abim ben öyle bilmiyorum,gözden uzak ama Kalp lerimiz bir. ;) Selamlar,saygilar abim ellerinden öperim. |
Haydaaaaaaaa amcam oldumu hiç. Kim diyor gözden ıraksınız diye. Avatarda resmin yoksa bende çooook resmin var biliyorsun. Sürekli bakıyorum ılıcadaki fotolarımıza:D Sen hiç merak etme bizim gözümüzün önündesin devamlı. Saygıyla ellerinden öpüyorum.
Gurbetteki kardeş ve ağabeylerime memleketten kucak dolusu selam olsun. |
Selamun aleykum,
Kiymetli arkadaslarim bizimkisi hasbihal,sagolun varolun.Cumleten hayirli sabahlar,hayirli haftalar. |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:17. |