Balık Avı ve Amatör Balıkçılık

Balık Avı ve Amatör Balıkçılık (http://www.oltacilar.com/index.php)
-   Oluşturulan Gruplar (http://www.oltacilar.com/forumdisplay.php?f=74)
-   -   Eskişehir ve Çevresi Organizasyon ve Tartışma Platformu 6 (http://www.oltacilar.com/showthread.php?t=4714)

Teğmen_Ceffi5 29.04.09 19:22

[QUOTE=AteşDalyan;194951]Valla çok haklısın sevgili Uğur, gerçekten de bu konudan müzdarip olan birçok üyemiz var. Allah yengelerin şerrinden korusun derler ya bu iş öyle birşey. Ben yönetim kuruluna söyledim, "Yengeler yüzünden ava gidemeyen dostlarımıza destek komitesi adı altında bir komite oluşturalım. Bu komite, gerektiğinde yengelerle pazarlık yapsın, evden kurtarılan her amatör için yengelere hediye, promosyon ve çeşitli teşvikler sunulsun. Hatta bu konuda "Ayın Yengeleri" köşesi açılarak amatör balıkçılığa en fazla katkıda bulunan yengeler onore edilsin" diye teklifte bulundum ama bir türlü gündeme alamadık bu konuyu. Bazıları "Bizim hatun burma bilezik ister!" dedi. Kimisi "Hem de her hafta isterler, servet harcasak bu işin altından kalkamayız!" dediler. "Bekarlar'ın başı kel mi!" diyenler oldu. Velhasıl bu konu "Takdir-i İlahi" olarak benimsenip, "Canını Kurtaran Kaptan!" sistemi benimsendi. Ama çalışmalarımız sürüyor elbette, Allahtan ümit kesilmez, sonuna kadar "Amatörlerin Şanlı Direnişini" sürdüreceğiz. Yengelere de haksızlık etmeden, ortak müşterekte buluşmak için gerekirse toplu sözleşme bile yapmayı düşünüyoruz, biraz dişini sıkman gerekecek, senin çocuk balığa gitmeye başlamadan bu işi çözeriz gibi geliyor. Görüşmek üzere.:D[/QUOTE]

Vallahi Başkanım şu yazdıklarınızdan sonra size ne diyebilirim ki fazla da söyleyecek birşey kalmamış bize cevabımızı aldık gene her zamanki gibi:D:D
eeeee sizi boşuna başkan seçmedik derneğin başına dil bilgisi ve türkçe kelimeleri kullanma yetisi ve ikna kabileyeti böyle olunca halde böyle oluyor işte,ben sustum ve artık birşey söylemeyeceğim size:D:D:D
Görüşmek üzere değerli hocam....

sedatuzture 29.04.09 22:43

[QUOTE=murat26;194938]Sedat Amca hiç görüşemiyoruz[/QUOTE]

Evet murat görüşemiyoruz.Ben gündüzleri hep dernekteyim.Bu aralar senin balık işide olamayınca böyle oldu. İnşallah bundan sonra bolbol görüşürüz.Kendine iyi bak. Baban nasıl. Selamlar.:)

esk balık timi 30.04.09 10:15

günaydın arkadaşlar hayırlı işler

mehteran 30.04.09 10:39

[QUOTE=Teğmen_Ceffi5;194914]Saygıdeğer başkanıma;
evet bir haftadır görüşemediğimiz için bende oldukça üzgünüm ama bu çocuğun başına birşey mi geldi? bir problem mi var? diye hiç arayan da olmadı hani herhangi bir dernek üyesinden; neyse saz gibi hayatınız var valla sizler makara_tukaraya devam bizde esir kalmaya mahkum.
İnsan başkan olarak dernek üyelerini toplarda dayanır evin kapısına hadi gidelimde yengeden izini koparalım bu iş başka türlü olmayacak diye:D:D:D
çokkk bekledim ama ne bi gelen ne de bir arayan olmadı:D:D[/QUOTE]

Bu işin en kolay yolu kayınbiraderlerden birini ayarlayıp onunla birlikte balığa çıkacaksın be kardeşim. Yoska işin zor vallahi. Kayın olursa yanında abimle yada kardeşimle gidiyor diye ses çıkartamazlar. ;);) Yılın yengesi veya haftanın yengesi olayıda çok güzel bir düşünce, mesela her hafta bir tencere hediye edilebilir.;););) Böyle oluncada benim adam tencereyi getirecek diye olumlu bakabilirler.:p:p:p Allah kolaylık veresin ne diyeyim. Aynı dert benimde başımda. :(:(

rüştü26 30.04.09 10:51

[QUOTE=mehteran;195181]Bu işin en kolay yolu kayınbiraderlerden birini ayarlayıp onunla birlikte balığa çıkacaksın be kardeşim. Yoska işin zor vallahi. Kayın olursa yanında abimle yada kardeşimle gidiyor diye ses çıkartamazlar. ;);) Yılın yengesi veya haftanın yengesi olayıda çok güzel bir düşünce, mesela her hafta bir tencere hediye edilebilir.;););) Böyle oluncada benim adam tencereyi getirecek diye olumlu bakabilirler.:p:p:p Allah kolaylık veresin ne diyeyim. Aynı dert benimde başımda. :(:([/QUOTE]

Gürkan bu işi sen çözmüşsün birader...Helal olsun valla:D

Günaydın arkadaşlar hayırlı işler..

esk balık timi 30.04.09 10:55

gürkanda her derde deva bulunur:D:D

mehteran 30.04.09 10:59

[QUOTE=esk balık timi;195184]gürkanda her derde deva bulunur:D:D[/QUOTE]

Engin tecrübelirime dayanarak konuşuyorum abim.;)

Arkadaşlar alttaki konu için bilgi verebilirmisiniz dernek olarak.
[url]http://www.oltacilar.com/forum/istek-ve-onerileriniz/5418-fahri-mufettis-belgesi.html[/url]

murat26 30.04.09 11:57

Günaydın, hayırlı işler...

Burhan VELİOGLU 30.04.09 12:10

günaydın arkadaşlar,hayırlı işler...

AkAY 30.04.09 14:05

Hayırlı günler...:)

Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:59.