![]() |
[QUOTE=AteşDalyan;190285]Günaydın Herkese,
Cahit'den önce günaydın dedim ilk defa, bu bir rekor.:D Şimdi gelip, evden mi kovdular diye soracak:D:D:D[/QUOTE] sen bi işler karıştırıyorsun ama yakında anlarız:D:D:D |
Abi hoşgeldin epey kulaklarını çınlattık. Ateş hocam çay içmeye gelecekti yanına ama henüz mekana teşrif etmediğinizden dolayı hocamda çıkmak zorunda kaldı.:p:p
Hayırlı işler diliyorum. |
çayı yarın turna avında içeriz:D:D:D
|
günaydın arkadaşlar.
|
Günaydın eskişehir hayırlı işler
|
hayırlı işler
|
[QUOTE=esk balık timi;190309]sen bi işler karıştırıyorsun ama yakında anlarız:D:D:D[/QUOTE]
:D:D:D Alemsin valla, sabah sabah iyi güldüm. Valla bir iş karıştırdığım yok, iki gün erken kalkıp günaydın diyelim dedik, sen bi işler karıştırıyorsun oldu.:D:D:D |
[QUOTE=AteşDalyan;190366]:D:D:D Alemsin valla, sabah sabah iyi güldüm. Valla bir iş karıştırdığım yok, iki gün erken kalkıp günaydın diyelim dedik, sen bi işler karıştırıyorsun oldu.:D:D:D[/QUOTE]
Hocam Cahit doğru söylüyor..Bu hafta sonu gene birşeyler yapıyorsunuz herhalde..:D:D |
[QUOTE=rüştü26;190368]Hocam Cahit doğru söylüyor..Bu hafta sonu gene birşeyler yapıyorsunuz herhalde..:D:D[/QUOTE]
Yok be Rüştücüğüm, bu aralar okulda yine işler yoğunlaştı, II. ara sınav hazırlıkları filan var, soru yazıyorum, sınav hazırlıyorum, mecbur sabah erken kalkıyorum. Hafta sonu içinse verilmiş bir karar yok, gitmeye hazırız da gaz bekliyoruz aslında. Cahit verirdi genelde gazı "Taze Balık!" filan diye yazarak.:D:D |
[QUOTE=AteşDalyan;190380]Yok be Rüştücüğüm, bu aralar okulda yine işler yoğunlaştı, II. ara sınav hazırlıkları filan var, soru yazıyorum, sınav hazırlıyorum, mecbur sabah erken kalkıyorum.
Hafta sonu içinse verilmiş bir karar yok, gitmeye hazırız da gaz bekliyoruz aslında. Cahit verirdi genelde gazı "Taze Balık!" filan diye yazarak.:D:D[/QUOTE] Kolay gelsin hocam işin zor.. |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:31. |