|
|
|
|
|
|||||||
| Duyurular ve Haberler Forumumuzla ilgili duyuruları ve güncel haberleri burdan öğrenebilirsiniz. |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Pasta
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nice mutlu senelere abicim. Allah sağlıklı huzurlu ömürler versin
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Sevdiklerinle ve sevenlerinle nice mutlu yaşlara Peker abim.
Her daim rastgele. Dostça Kalll... |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Sende büyüğümüz olarak bizi affet Peker Ağabeyim…
![]() Senin doğum günü mesajını bizim açmamız gerekiyordu ama son günlerde seninde bildiğin başka bir konuya yoğunlaştığımızdan dolayı ben ve diğer moderatör arkadaşlarımız sanırım doğum günlerine bakamadık… ![]() Doğum günün kutlu olsun Ağabeyim… ![]() Allah nice mutlu, huzurlu, sağlıklı yaşlar görmeyi nasip etsin… Saygılarımla… |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Abi birşey merak ettim kusura bakmazsan sormak istiyorum
Gerçek doğum tarihin midir yoksa benim kayınvalide kayınbaba ve bir çok akrabam gibi hediye almaktan ocağıma incir ağacı diken bu günde yani 1 Ocak olarak doğum gününü Nüfus Müdürlüğüne mi kayıt ettirmişler![]() Olayın senle alakası yok abicim ben sadece kendi sıkıntımı dile getirmek istedim. O kadar çok 1 Ocak' ta doğum günü olan tanıdığım var ki bütün paramla hediye almaktan kızıma bebek bezi alamıyorum ![]() Şaka bir yana nice mutlu senelere. ALLAH uzun ömürler versin sevdiklerinle beraber.. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
![]() ![]() Teşekkür ederim. |
||
|
|
|
|
|
#7 |
|
peker abi doğum günün kutlu olsun,
rabbim sağlık sıhhat huzur ve hayırlı ömür versin, seven ve sevdiklerinle nice nice mutlu yıllar göresin, |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Nice yıllara Peker Abi.
Pasta güzel görünüyor. Bize de ikram edecekmisin? ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Alıntı:
![]() Nice senelere abim... |
||
|
|
|
|
|
#10 |
|
Nice mutlu, sağlıklı, bereketli yıllara. Doğum günün kutlu olsun Peker abi.
|
|
|
|
|