|
|
|
#1 |
|
Öpmeden iade edelim.
Sevgili Doğa dostu oltacı kardeşlerim. Gönlünüzün nekadar zengin olduğunu, Doğaya karşı nekadar duyarlı olduğunuzu, Balıkları ne kadar sevdiğinizi biliyorum. Sizden bir ricam var. Büyük veya küçük geriye saldığınız tüm balıkları öpmeden bırakmanızı rica ediyorum. Niye mi
Hadi hep birlikte yorum yapalım ve araştıralım. Öpünce neler oluyor. Sevgiler ve selamlar. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
Zaten öp bırak diye bir şey yok. Koskoca dünyada ben buna bir tek güzide Türkiye'mizde şahit oldum. ÖP BIRAK ... ne demekse... yılların CATCH & RELEASE yani yakala ( tut ) bırak kavramı aniden kendini ÖP BIRAK olarak gösteriverdi Türkiye'de. Literatüre yeni bir şeyler katma arzusu olabilir ama doğrusu catch and release dir ve yakalanan balığı öpme fiili yoktur. Öptüm bıraktım diyebiliriz ama bu gerçekte filiyata dökülmeden öpermiş gibi dudak göstermekten ileri gitmez. Zira ben böyle yaparım illa öpme eylemi göstereceksem fotoya. Ha öpenler var mı. Muhakka vardır. Onlarda senden bir şeyler öğrenecek gibi geliyor bana. |
||
|
|
|
|
|
#3 |
|
Öpmek mantıksız bir davranış bence. Tutalan balığıkla resim çektirirsin bırakırsın olay bu.
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yaaa arkadaşlar biz balıklara aşıkmıyız, evet aşağız.. Aşkımız su kıyısına çıkmış bırakın bir öpücük bari atalım yahuuu.
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Bencede resim çektirmek yeterli fazla abartmamak lazım
Konu Bülent YILMAZ tarafından (04.11.11 Saat 19:16 ) değiştirilmiştir. Sebep: Forum kuralları madde 15. gereği metin düzeltildi. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Öpecem öpecem dedim sana...
![]()
|
|