|
|
|
|
|
|||||||
| OLTACILARDER Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
OLTACILARDER Üyelikleri Hayırlı Olsun.
Dernekleşme çalışmalarına başladığımız 2008 yılı sonlarında "Doğa Aşığı Tüm Dostlarımızı Bu Mücadeleye Bekliyoruz." diyerek bugünlere kadar geldiğimiz bu güç birlikteliğine inanıp omuzlarını bizlerle birleştirmek üzere ailemize resmi olarak başvuruda bulunan yeni arkadaşlarımıza mücadeleye verdikleri/verecekleri destekten dolayı teşekkür ediyor, Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği üyelikleri hayırlı olsun diyoruz.
Sevgi ve saygılarımızla. Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği OLTACILARDER Yönetim Kurulu Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği' ne üye olan yeni arkadaşlarımızın isimleri aşağıdadır. 1- Tunçay Oktay ÖZDEMİR (Ankara-Nallıhan) 2- Erdem KAMAN (Ankara) 3- Koray CANDAR (Ankara) 4- Mustafa KORKMAZ (Ankara) 5- Erkan UZUNER (Ankara) 6- Peker KAYA (Ankara) 7- Necat ÇETİNCEVİZ (Ankara) 8- Ahmet Doğukan ÇETİNCEVİZ (Ankara) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Üyelikleriniz, Oltacılar Derneği ve Amatör Balıkçılık camiasına hayırlı olsun arkadaşlar.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aramıza katılan abi ve kardeşlerime hayırlı olsun diyorum.
İnşallah yüz yüze tanışmak fırsatınıda buluruz. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aramıza hosgeldiniz üyelikleriniz hayırlı olsun.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Hayırlı olsun tüm herkesin üyeliği
Aileye hoşgeldiniz.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aramıza hoşgeldiniz, Gün geçtikçe daha büyüyoruz
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Tüm oltacılarder üyelerine merhaba derneğimiz çatısı altında aranızda olmaktan çok mutluyum. Umarım yüzyüze tanışma fırsatı buluruz herkese selamlar.....
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Herkese günaydın, hayırlı işler. Sonunda bende derneğe üye oldum. Başta Serkan başkan olmak üzere herkese teşekkürler. Beni bu aileyle tanıştıran KRAL BALIKÇI ya ayrıca teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üyeliklerinizin hayırlı uğurlu olmasını dilerim, tekrar hoşgeldiniz
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üyelikleriniz hayırlı olsun. Yakında benimde adımı burada göreceksiniz inşallah.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| oltacilarder, Üye |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sponsorlar | ||
|
|