|
|
|
|
|
|||||||
| OLTACILARDER Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
OLTACILARDER Üyelikleri Hayırlı Olsun.
Amatör Olta Balıkçılığı' nın bilinçli yapılabilmesi için çalışma ve araştırmalar yapmak, çevrenin ve sulak alanların korunması için yapılan araştırmaları desteklemek ve özendirmek üzere 20 Ocak 2009 tarihinde kurulmuş olan Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği' mizdeki bu güç birlikteliğine inanıp omuzlarını bizlerle birleştirmek üzere dernek üyeliği için resmi başvuruda bulunan arkadaşlarımıza mücadeleye verdikleri/verecekleri destekten dolayı teşekkür ediyor, Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği üyelikleri hayırlı olsun diyoruz.
Saygı ve selamlarımızla. Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği OLTACILARDER Yönetim Kurulu Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği' ne üye olan yeni arkadaşlarımızın isim listesi aşağıdadır. 2012 Yılı İlk Üyeleri. 01- Kadir AKAR (Ankara) 02- Kaan KUZUCU (Ankara) 03- Önder ÇİNKAYA (Ankara) 04- Oğuzhan ÇAMDALI (Ankara) 05- Ersin DEMİR (Ankara) 06- Engin DEMİR (Ankara) 07- Bayram AKSU (Ankara) 08- Hakkı HARMANCIK (Ankara) 09- Ahmet ŞENOL (Ankara) 10- Erhan KIZILTAŞ (Ankara) 11- Yusuf ARDAHANLI (Ankara) |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Hepimize hayırlı olsun.
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği'mize yeni üye olan ağabey ve arkadaşlarımın üyelikleri hayırlı uğurlu olsun...
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Derneğimizin isminde olduğu gibi Doğamızı ve cevremizi korumak, su ve sucul hayatın sürdürülebirliğini sağlamak için çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri yalnız bırakmadığınız için saygılarımı ve selamlarımı yolluyorum.
HOŞ GELDİNİZ.. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yakında ben de aranızda olacağım. Yeni üyelere ve Oltacılarder'e hayırlı uğurlu olsun.
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Değerli Yeni üye arkadaşlarımıza
OLTACILARDER çatısı altında hep birlikte başarılara imza atmak üzere hoş geldiniz Canımıza can, nefesimize nefes kattınız. Eminim ki sizlerle daha güçlü olacağız. Saygı ve Sevgilerimle |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Tüm dostlar oltacılardere hoşgeldiniz hayırlı ve ugurlu olsun çıg gibi büyüyoruz saygılar..
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yeni üyelerimiz hoşgeldiniz.
|
|