|
|
|
|
|
|||||||
| OLTACILARDER Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
OLTACILARDER Üyelikleri Hayırlı Olsun.
Amatör Olta Balıkçılığı' nın bilinçli yapılabilmesi için çalışma ve araştırmalar yapmak, çevrenin ve sulak alanların korunması için yapılan araştırmaları desteklemek ve özendirmek üzere kurulmuş olan Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği' mizdeki bu güç birlikteliğine inanıp omuzlarını bizlerle birleştirmek üzere dernek üyeliği için resmi başvuruda bulunan arkadaşlarımıza mücadeleye verdikleri/verecekleri destekten dolayı teşekkür ediyor, Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği üyelikleri hayırlı olsun diyoruz.
Saygı ve saygılarımızla. Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği OLTACILARDER Yönetim Kurulu Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği' ne üye olan yeni arkadaşlarımızın isimleri aşağıdadır. 1- Ramazan DEMİR (Ankara) 2- Hakan ERCAN (Ankara) 3- Bahattin ÇAKI (Ankara) 4- Abdurrahman SOYLU (Ankara) 5- Ali TÜRK (Ankara) 6- Ahmet AKKURT (Bursa) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği'ne yeni üye olan ağabey ve arkadaşlarımın üyelikleri hayırlı uğurlu olsun...
Ailemize hoşgeldiniz... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Amatör Olta Balıkçılığı' nın bilinçli yapılabilmesi için çalışma ve araştırmalar yapmak, çevrenin ve sulak alanların korunması için yapılan araştırmaları desteklemek ve özendirmek parolasıyla çıktığımız bu uzun ve bir o kadarda zorlu yolda gücümüze güç katacağına inandığım değerli arkadaşlarımıza ailemize hoşgeldiniz diyor saygı ve selamlarımı sunuyorum.
M.Serkan İNANÇ OLTACILARDER Yönetim Kurulu Başkanı Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği üyeliği için aşağıdaki linkte bulunan üye başvuru formunu doldurup bir adet nüfus cüzdanı fotokopisi, iki adet vesikalık fotoğraf ve 20TL giriş ücreti ile dernek adresimize bizzat müracaat edilmesi gerekmektedir. Üye Başvuru Formu ve İrtibat Bilgileri Tüzüğümüz |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Hoş geldiniz Arkadaşlar..
Umarım bu birliktelik suyu ve sucul hayatı koruma adına en üst düzeyde katkı sağlar.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Sevgili tatlı sucular. Hepiniz hoşgeldiniz.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
dostlar aramıza tekrar hoş geldiniz hayırlı olsun.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Sevgili dostlar ailemize hoşgeldiniz.Rastgelsin.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkadaşlar ailemize hoş geldiniz.
|
|
|