Anasayfaya Git!
Sponsorlar

Go Back   Balık Avı ve Amatör Balıkçılık Derneklerimiz ve Faaliyetleri OLTACILARDER

OLTACILARDER Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği

Sponsorlar
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Stil
Alt 09.07.10, 23:12   #1
OLTACILARDER

OLTACILARDER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: OLTACILARDER
Memleket:ANKARA
Kan Grubu: AB Rh (+)
En İyi Avı: OLTACILARDER
Referans: 1
OLTACILARDER will become famous soon enoughOLTACILARDER will become famous soon enough
OLTACILARDER Toplantısı (12 Temmuz 2010/Pazartesi)

Değerli Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği (OLTACILARDER) üyeleri ve www.oltacilar.com forum sitemiz dostları,

Ankara içinde ikamet eden üyelerimiz hemen hemen her hafta birbirleri ile görüşüyor, hatta kendi aralarında planlar yaparak beraber avlanmaya gidiyor olsalarda yönetim kurulu olarak biz bunu önümüzdeki haftadan itibaren daha çok katılımlı olarak yapmamız gerektiği düşüncesiyle yola çıkıp 12 Temmuz 2010 pazartesi akşamı 18:30' da Necatibey Caddesi Uysal Apartmanı No: 20/20 Sıhhıye/Ankara adresinde bulunan Ankara Halk Aşıkları Kültür ve Araştırma Derneği (AŞ-DER) lokalinde sorunlarımızı ve bilgilerimizi paylaşacağımız bir toplantı şeklinde tertiplemeyi düşündük.

Ayrıca 2007 yılında kurulan ve kurulumundan bu güne değin gelişen dostluklar neticesinde bünyesinden üç amatör balıkçılık derneği çıkartan www.oltacilar.com forum sitemiz ve www.yukleoltaci.com resim linkleme sitemiz kurucu üyesi ve admini (BaFRaLı) Akın KARAGÖZ kardeşimizde bu gecede son defa Ankara'lı dostları ile birlikte olup ondan sonra tayin yeri olan Tokat ilinde görevini devam ettirecektir. (Akın kardeşimiz bizlere iki güzel eser bırakmış, üçüncüsü içinde kollarını sıvamıştır. Bu güne kadar gecesini gündüsüne katarak verdiği emeklerden dolayı kendisine her zaman olduğu gibi OLTACILARDER olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.)

Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği (OLTACILARDER) üyelerimiz ve derneğimiz hakkında geniş bilgiye sahip olmayan, derneğimizin işleyişi ile yaptıkları ve yapmayı arzuladıkları hakkında bilgi sahibi olmak isteyen www.oltacilar.com dostlarımız toplantımıza davetlidir.

Toplantımızda çay, kuru pasta ve kuruyemiş ikramı olacaktır.

İrtibat:
Başkan M.Serkan İNANÇ: 0533 810 38 58
Genel Sekreter Ergun ALTUNTAŞ: 0534 389 95 64

Saygı ve selamlarımızla

Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği
(OLTACILARDER) Yönetim Kurulu
OLTACILARDER isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10.07.10, 12:18   #2
KÖŞKEROĞLU

KÖŞKEROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Mustafa Köşkeroğlu
Memleket:Ankara
En İyi Avı: OLTACILARDER dostluğu
Referans: 6
KÖŞKEROĞLU will become famous soon enoughKÖŞKEROĞLU will become famous soon enough
Bu güzel çalışmalrından dolayı OLTACILARDER yönetimini kutluyorum,
Birlik ve beraberlikten kuvet doğacağını düşünerek ve sorunlarınımızı ve birbirimizle
daha yakın olacağımızı düşünüyorum örneğin benim ankarada daha bir çok arkadaşımızı
tanımadığımı düşünüyorum bu vesile ilede tanışmak nasip olur düşüncesiyle bende
katılmayı düşünüyorum ve tüm arkadaşlarımızıda katılıma bekliyorum daha güzel günlere,

RASTGELE...
KÖŞKEROĞLU isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 10.07.10, 22:52   #3
Tolga ÇALIM

Tolga ÇALIM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Tolga
Memleket:Adana
Kan Grubu: A Rh (+)
En İyi Avı: 1-KRAL BALIKÇI 2- Zarganalar 3-Vet. fakültesi 4-arkadaşlarım sevenlerim :)
Tolga ÇALIM will become famous soon enoughTolga ÇALIM will become famous soon enough
Unhappy Mazeret

Bu güzel günde yanınızda olmak isterdim ama olamıyorum yaşadığım yer itibariyle
OLTACILARDER iyiki varsınız ..
Tolga ÇALIM isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10.07.10, 23:10   #4
mehteran
Üye

mehteran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Gürkan KOCAÇAY
Memleket:KÜTAHYA
Kan Grubu: 0 Rh (+)
En İyi Avı: Edindiğim dostlarım.
Referans: 20
mehteran will become famous soon enoughmehteran will become famous soon enough
Toplantının karelerini izleyeceğimiz muhakak, fakat lütfen kamera arkasındaki olanlarıda seyredim olmazmı. Sizleri seviyorum dostlarım.. Kalbim ve gönlüm sizlerle olacak buna emin olunuz.. Güzel bir birliktelik olacağına eminim. Kuru pasta ve çerez varmış, birde sıcak bir dostluk daha ne istiyorsunuz Angaralılar, hepinizi bi arada görmek istiyoruz..
mehteran isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10.07.10, 23:34   #5
M.Serkan İNANÇ

M.Serkan İNANÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: M.Serkan İnanç
En İyi Avı: www.oltacilar.com dostluğu
Referans: 36
M.Serkan İNANÇ will become famous soon enoughM.Serkan İNANÇ will become famous soon enough
Alıntı:
Gürkan KOCAÇAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Toplantının karelerini izleyeceğimiz muhakak, fakat lütfen kamera arkasındaki olanlarıda seyredim olmazmı. Sizleri seviyorum dostlarım.. Kalbim ve gönlüm sizlerle olacak buna emin olunuz.. Güzel bir birliktelik olacağına eminim. Kuru pasta ve çerez varmış, birde sıcak bir dostluk daha ne istiyorsunuz Angaralılar, hepinizi bi arada görmek istiyoruz..
Çay, Kuru pasta ve kuruyemiş konusu başlı başına bir sorun zaten Gürkan ağabey. Sende olayı tetikleme
Ankara'da olsaydın ne demek istediğimi gayet iyi anlardın.
Ayağım kayarsa kesinlikle çay ve kuru pastadan dolayı kayacak

Güzel dileklerin için teşekkürler.
M.Serkan İNANÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11.07.10, 01:04   #6
İsmail YILMAZ
Üye

İsmail YILMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: İsmail YILMAZ
Memleket:ÇANKIRI
Kan Grubu: 0 Rh (+)
En İyi Avı: Tutulanın değil kaçırılanın muhabbeti uzun olur.
Referans: 0
İsmail YILMAZ is on a distinguished road
Sayın Başkanımı, değerli Yönetim Kurulunu ve Oltacılarder üyelerini birlik ve beraberliğinizden ötürü kutlar, amatör oltacıları birbirine kenetleyen yeni organizasyon ve çalışmalarda başarılarınızın devamını dileriz.
ÇANOBDER Yönetim Kurulu
İsmail YILMAZ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11.07.10, 08:17   #7
BALIKÇININ OĞLU

BALIKÇININ OĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Erol AYDOĞDU
Memleket:Ankara_Kazan
Kan Grubu: 0 Rh (-)
En İyi Avı: OLTACILARDER+ 8.900gram sazan+7.300gr turna
BALIKÇININ OĞLU will become famous soon enoughBALIKÇININ OĞLU will become famous soon enough
Alıntı:
Gürkan KOCAÇAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
gürkan kardeş aynen sanada bir dostluk gönderiyoruz, merak etme hep aklımızdasın .sevgiler.
BALIKÇININ OĞLU isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11.07.10, 08:23   #8
BALIKÇININ OĞLU

BALIKÇININ OĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Erol AYDOĞDU
Memleket:Ankara_Kazan
Kan Grubu: 0 Rh (-)
En İyi Avı: OLTACILARDER+ 8.900gram sazan+7.300gr turna
BALIKÇININ OĞLU will become famous soon enoughBALIKÇININ OĞLU will become famous soon enough
Smile

OLTACILARDER üyesi olmaktan gurur duyuyor, ve bu toplantıya koşarak geleceğimi tebliğ etmek istiyorum. Allah ın izniyle bu güzel aileyi yalnız bırakmayız evelallah. SERKAN başkan ve yönetim kurulunada çalışmalarından dolayı , azim ve bitmeyen performanslarından dolayı kutluyor ve teşekkür ediyorum .
BALIKÇININ OĞLU isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12.07.10, 01:36   #9
M.Serkan İNANÇ

M.Serkan İNANÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: M.Serkan İnanç
En İyi Avı: www.oltacilar.com dostluğu
Referans: 36
M.Serkan İNANÇ will become famous soon enoughM.Serkan İNANÇ will become famous soon enough
Güncel.
M.Serkan İNANÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12.07.10, 09:14   #10
İbrahim YILDIZ

İbrahim YILDIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: ibrahim yıldız
Memleket:ankara
Kan Grubu: A Rh (-)
En İyi Avı: Turna 86 cm
Referans: 3
İbrahim YILDIZ will become famous soon enoughİbrahim YILDIZ will become famous soon enough
Tabi ki hep beraber orda olacağız değil mi Ankara.......
İbrahim YILDIZ isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
Stil

Sponsorlar