|
| Sponsorlar | |
|
|
|
|||||||
| OLTACILARDER Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği |
| Sponsorlar | |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
OLTACILARDER Toplantısı (12 Temmuz 2010/Pazartesi)
Değerli Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği (OLTACILARDER) üyeleri ve www.oltacilar.com forum sitemiz dostları,
Ankara içinde ikamet eden üyelerimiz hemen hemen her hafta birbirleri ile görüşüyor, hatta kendi aralarında planlar yaparak beraber avlanmaya gidiyor olsalarda yönetim kurulu olarak biz bunu önümüzdeki haftadan itibaren daha çok katılımlı olarak yapmamız gerektiği düşüncesiyle yola çıkıp 12 Temmuz 2010 pazartesi akşamı 18:30' da Necatibey Caddesi Uysal Apartmanı No: 20/20 Sıhhıye/Ankara adresinde bulunan Ankara Halk Aşıkları Kültür ve Araştırma Derneği (AŞ-DER) lokalinde sorunlarımızı ve bilgilerimizi paylaşacağımız bir toplantı şeklinde tertiplemeyi düşündük. Ayrıca 2007 yılında kurulan ve kurulumundan bu güne değin gelişen dostluklar neticesinde bünyesinden üç amatör balıkçılık derneği çıkartan www.oltacilar.com forum sitemiz ve www.yukleoltaci.com resim linkleme sitemiz kurucu üyesi ve admini (BaFRaLı) Akın KARAGÖZ kardeşimizde bu gecede son defa Ankara'lı dostları ile birlikte olup ondan sonra tayin yeri olan Tokat ilinde görevini devam ettirecektir. (Akın kardeşimiz bizlere iki güzel eser bırakmış, üçüncüsü içinde kollarını sıvamıştır. Bu güne kadar gecesini gündüsüne katarak verdiği emeklerden dolayı kendisine her zaman olduğu gibi OLTACILARDER olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.) Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği (OLTACILARDER) üyelerimiz ve derneğimiz hakkında geniş bilgiye sahip olmayan, derneğimizin işleyişi ile yaptıkları ve yapmayı arzuladıkları hakkında bilgi sahibi olmak isteyen www.oltacilar.com dostlarımız toplantımıza davetlidir. Toplantımızda çay, kuru pasta ve kuruyemiş ikramı olacaktır. İrtibat: Başkan M.Serkan İNANÇ: 0533 810 38 58 Genel Sekreter Ergun ALTUNTAŞ: 0534 389 95 64 Saygı ve selamlarımızla Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği (OLTACILARDER) Yönetim Kurulu |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bu güzel çalışmalrından dolayı OLTACILARDER yönetimini kutluyorum,
Birlik ve beraberlikten kuvet doğacağını düşünerek ve sorunlarınımızı ve birbirimizle daha yakın olacağımızı düşünüyorum örneğin benim ankarada daha bir çok arkadaşımızı tanımadığımı düşünüyorum bu vesile ilede tanışmak nasip olur düşüncesiyle bende katılmayı düşünüyorum ve tüm arkadaşlarımızıda katılıma bekliyorum daha güzel günlere, RASTGELE... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Bu güzel günde yanınızda olmak isterdim ama olamıyorum yaşadığım yer itibariyle
OLTACILARDER iyiki varsınız .. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Toplantının karelerini izleyeceğimiz muhakak, fakat lütfen kamera arkasındaki olanlarıda seyredim olmazmı.
Sizleri seviyorum dostlarım.. Kalbim ve gönlüm sizlerle olacak buna emin olunuz.. Güzel bir birliktelik olacağına eminim. Kuru pasta ve çerez varmış, birde sıcak bir dostluk daha ne istiyorsunuz Angaralılar, hepinizi bi arada görmek istiyoruz..
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
![]() Ankara'da olsaydın ne demek istediğimi gayet iyi anlardın. Ayağım kayarsa kesinlikle çay ve kuru pastadan dolayı kayacak ![]() Güzel dileklerin için teşekkürler. |
||
|
|
|
|
#6 |
|
Sayın Başkanımı, değerli Yönetim Kurulunu ve Oltacılarder üyelerini birlik ve beraberliğinizden ötürü kutlar, amatör oltacıları birbirine kenetleyen yeni organizasyon ve çalışmalarda başarılarınızın devamını dileriz.
ÇANOBDER Yönetim Kurulu |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
#8 |
|
OLTACILARDER üyesi olmaktan gurur duyuyor, ve bu toplantıya koşarak geleceğimi tebliğ etmek istiyorum. Allah ın izniyle bu güzel aileyi yalnız bırakmayız evelallah. SERKAN başkan ve yönetim kurulunada çalışmalarından dolayı , azim ve bitmeyen performanslarından dolayı kutluyor ve teşekkür ediyorum .
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Güncel.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Tabi ki hep beraber orda olacağız değil mi Ankara.......
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|