|
|
|
|
|
|||||||
| OLTACILARDER Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
OLTACILARDER Kurulumuna Çok Az Zaman Kaldı...
Büyük emekler vererek ilerlediğimiz bu yolda bizlere desteklerini esirgemeyen başta (TSBDergün) Ergün dostumuza, www.oltacilar.com dostluğunun ilk eseri değerli derneğimiz ESABDER başkanımız sayın Ateş DALYAN hocamıza ve çok kıymetli üyelerine, Ankara da uzun yıllardır mücadelesini devam ettiren ve bizlere gerekli tüm bilgisini ayrıca manevi desteğini esirgemeyen RASTGELE_DER başkanımız sayın Tarık ERSAL bey e ve bizlere maddi/manevi tam destek veren Ankara içi ve dışındaki tüm ağabey ve kardeşlerimize sonsuz sevgi ve saygılarımızla...
OLTACILARDER tam yol ileri diyip bu gün büyük bir adım daha atarak dernek tüzüğünü toplu halde imzalayıp kurulum aşamasına gelmiştir nihayet... Aksilik olmaz ise en geç çarşamba günü evraklar gerekli merciilere teslim edilecektir. www.oltacilar.com çatısı altındaki ikinci derneğimizin kurulmadan önceki son toplantısına ait kareler aşağıdadır... Amatör ve sportif balık avcılığına gönül veren tüm dostlara hayırlı ve uğurlu olur inşallah... Saygılarımızla.... Not: (TSBDergün) Ergün ağabeyimin emeklerini asla ve asla unutmayacağız....
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
|
|
#3 |
|
Haydi maşallah. Başarılar diliyorum.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
|
|
#5 |
|
Konu butros tarafından (17.01.09 Saat 22:10 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
#7 |
|
www.oltacilar.com çatısı altında ikinci dernegin kurulmasını ayakta alkışlıyorum.
İyiki bu oluşumlarda hem fikir olduğumuz bir sitemiz var. Darısı diğer illere İyiki varsın www.oltacilar.com |
|
|
|
|
|
#8 |
|
oo hadı hayırlı olsun abı sımdıden
|
|
|
|
#9 |
|
Hayırlı uğurlu olsun, Yönetimin asil ve yedeklerinden sonra 1 üye ben oluyorum atlanmamasını özellikle rica ederim ...
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Onca emeğin sonunda mutlu son yakındır sanırım.Tüm Ankara'lı dostlara şimdiden hayırlı olsun.Tilki misali bizim de dönüp dolaşacağımız yer Ankara olacağından bu derneğin bir üyesi olmaktan gurur duyacağım.
Emeği geçen tüm dostlara yürekten sevgiler ve saygılar... |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| Çok, kaldı, kurulumuna, oltacilarder, zaman |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sponsorlar | ||
|
|