|
|
|||||||
| İstek ve Öneriler Forumumuz hakkındaki istek ve önerilerinizi buradan bize yazabilirsinizi. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Oltacılarder Hatıra Ormanı...
Ben düşündümde böyle güzel ve birbirine bağlı bir ailenin bir hatıra ormanı olması çok güzel olur.
Önümüzde ağaç dikme zamanı olan Mart-Nisan ayına kadar 2 aylık bir zaman var. Bence bu zamana kadar yer bulunabilirse -ki çok zor olmadığını düşünüyorum, bu işi yapmamamız için bir sorun yok gibi. Ağaçları Orman Bakanlığı İl müdürlüğüne yazılacak bir dilekçe ile 1 - 2 hafta içerisinde ücretsiz olarak temin edebiliriz. Eğer bu fikir Yönetim Kurulumuz tarafından kabul görürse, bu organizasyonun yapılması bizim için çok zor olmaz gibi. Bir düşünün; binlerce ağacı olan bir ormanımız olacak... Bu konuda değerli üyelerimiz ve yönetim kurulumuzun konuya olan ilgilerini merakla bekliyorum. SAYGILARIMLA... |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
çok güzel düşünmüşsün ibrahim
bu konu oltacılarder gündeminde mevcut bir konu olursa çok güzel olacak |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Olur tabiki ibrahim neden olmasın...
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Merhaba İbrahim kardeşim...dernek yönetimimizin böyle bir planı vardı zaten...hayata geçirilebilirse alanında ilk ve tek olur sanıyorum...inşallah gerçekleşir...selamlar..
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Tabiki planlarında var agaç dikmek dedigim gibi emin adımlarla yavaş yavaş gerçekleşiyor tüm isteklerimiz ibrahim sagol paylaşım için..
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Sevgili dostlar selamlar.
İbrahim kardeş harika düşüncen için teşekürler. Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneğinin (OLTACILARDER) öncelikle yapılması gereken işler satırında ilk iki maddesi TEMİZ ELLER ve AĞAÇLANDIRMA dır. Elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız. Serkan ağabey benimde elimden ne gelir dersen telefon numaralarımı biliyorsun sevgili İbrahim. ------------------------------------------------------------- Sevgili Murat; Lütfen sana zahmet 12. ay daki TEMİZ ELLER konusunu bir defa daha gözden geçirmeni rica ediyorum. Saygı ve selamlarımla... M.Serkan İNANÇ |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
ibrahim tabi,ki böylesi güzel bir düşünceye kimsenin hayır diyeceğini sanmıyorum.
serkan başkan,ın da söylediği gibi bazı konular herhalde zamana bağlı çalışıyor. bu güzel fikirlerin ve paylaşımın için tşk. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Bu konuda fikir verenler olmuştu... Umarım birgün gerçekleştiririz de hepimizin birer ağacı olur
|
|
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Alıntı:
Alıntı:
değerli başkanım sanırım burada benim bir telavvuz eksikliğim oldu oltacılarder olarak bizde böyle bir çalışma düşünüyoruz demek istemiştim bu konu oltacılarder gündeminde mevcut olursa çok güzel olacak sende yaşlanıyorsun artık yavaş yavaş kendine dikkat et yorma fazla sen bize lazımsın ![]()
|
|||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |