|
|
|
#1 |
|
OLTACILARDER 3. Kuruluş Yıldönümü Daveti (15 Ocak 2012)
![]() ![]() Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği' nin kuruluşunun üçüncü yılında Halis'in Yeri Alabalık Restaurant' da beraber olabilmek ümidiyle, tüm doğa aşığı amatör balıkçı dostlarımız davetlidir. Rezervasyon kişi sayısına göre yapılacağından, bu davete katılmak isteyenlerin isimlerini konu altına yazdırmaları veya davetiyede telefonları bulunan dernek yöneticilerimizle irtibata geçmeleri gerekmektedir. Mönü aşağıdaki gibi olup kişi başı 20TL' dir. Çorba, Alabalık Fileto, Salata, Turşu, Ezme, Meşrubat, Su, Tatlı, Yaş Pasta, Çay Tüm katılımcılara şimdiden sıcak sohbetler, güzel paylaşımlar dileriz. Saygı ve selamlarımızla, Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği OLTACILARDER Yönetim Kurulu. Konu OLTACILARDER tarafından (09.01.12 Saat 19:02 ) değiştirilmiştir. Sebep: . |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bir iş karışmazsa inşallah bu sene katılacağım...
Bülent YILMAZ Konu Bülent YILMAZ tarafından (09.01.12 Saat 16:13 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Benide ekleyin
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
1. M.Serkan İNANÇ
2. İbrahim YILDIZ 3. Bülent YILMAZ 4. Yusuf ARDAHANLI |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Hoş sohbetler dilerim.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
bi terslik olmazsa ihşallah bu sene katılacagım
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
1. M.Serkan İNANÇ
2. İbrahim YILDIZ 3. Bülent YILMAZ 4. Yusuf ARDAHANLI 5. Musa ERCİYAS 6. Yücel CANVAR 7. Hakkı HARMANCIK Konu Abanticus tarafından (09.01.12 Saat 21:03 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
başkanım çok çok önemli bir aksilik olmazsa oradayım
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
geçen sene katıldık ama bu sene bilmiyorum gelebilirmiyim.. ??
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ben yedek kulubesindemiyim yoksa, benim niye ismim yokkk...
|
|
|
|