|
|
|
|
|
|||||||
| OLTACILARDER Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
OLTACILARDER 2011 Kurban Bayramı Kareleri.
08 Kasım 2011 (Bayramın 3. günü) sabahı Kurtboğazı Barajı/Pazar koyunda buluştuğumuz OLTACILARDER ve www.oltacilar.com dostları hem bayramlaştık hem de sürdürülebilirlik için neler yapabilirizi paylaşıp kısa sürelide olsa oltada salladık.
Kurtboğazı Barajı' ndan ayrılmadan önce barajın bir bölümünü bayramlaşma etkinliğine katılan arkadaşlarımızla temizledikten sonra Pazar Jandarma Karakol Komutanlığı'mızıda ziyaret edip görevli komutan ve mehmetçiklerimizle bayramlaşıp 1380 Sayılı Su Ürünleri Kanunu' na gösterdikleri hassasiyetten dolayı kendilerine teşekkürlerimizi ifade eden plaketimizi verdik. Bu birlikteliğe katılan veya çeşitli sebeplerden dolayı katılamayıp yüreği bizlerle olan tüm doğa aşığı amatör olta balıkçılarına saygı ve selamlarımızla. OLTACILARDER Yönetim Kurulu. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çok istememe rağmen gelemedim. Sebebide nejatın külüstürünün çalışmaması
. Sabah 07 den saat 11 e kadar arabasının çalışmasını bekledim. Saat 11 de haber geldi araba hala çalışmıyormuş . Güzel bir gün geçirdiğiniz ortada herkesin mübarek kurban bayramını kutlarım.
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Maşallah. Tebrikler herkese. Bayram dediğin böyle olur işte. Oltacılar farkı bu nice bayramlara inş.
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Tebrikler dostlar, güzel bir birliktelik olmuş... Yalnız musanın demlediği çay kime yetti onu anlamadım... Bu ne ya semaverin üstünde küçücük çaydanlıklar...
|
|
|
|
|