|
|
|
|
|
|||||||
| OLTACILARDER Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
OLTACILARDER 2. Kuruluş Yıldönümü Daveti
![]() ![]() Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği' nin kuruluşunun ikinci yılında Mangal Keyf-i' nde beraber olabilmek ümidiyle tüm doğa severler ve oltacılar davetlidir. Rezervasyon kişi sayısına göre yapılacağından, bu davete katılmak isteyenlerin isimlerini buraya yazdırmaları veya davetiyede telefonları bulunan dernek yöneticilerimizle irtibata geçmeleri gerekmektedir. Mönü aşağıda belirtilmiş olup kişi başı 20TL' dir. Çorba Sıcak Tabak (Tavuk+Pilav+Patates) Salata Meşrubat Yaş Pasta Çay Tüm katılımcılara şimdiden sıcak sohbetler, güzel paylaşımlar dileriz. Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği OLTACILARDER Yönetim Kurulu. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
1 - Ayhan ÇETİNER
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Selamun aleykum,
Kiymetli arkadaslarim muhabbet ve birlikteliginiz daim olsun,selamlar. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
2- KÖŞKEROĞLU
3. Yıla girerken hep birlikte olmak dileğiyle şimdiden hayırlı olsun. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
3- Murat Nakış
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Sağlık sıhhat ve neşe içinde daha nice yıllara oltacılar.. Ben artık turna zamanı gelirim.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
kardeşimin düğünü için memlekete gidiyorum, olmasaydı katılmaktan ve dernek üyeleriyle tanışmaktan gurur duyardım ama malesef ben yokum
Kalbim sizinle. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Sevgili Dostlar bu güzel keyifli ortamanızda bulunmak isterdim ama İstanbulda olduğumuz için Ankaraya gelmemiz mümkün olmadığından sizlere keyifli muabbetler temennisiyle daha nice mutlu yıllar dilerim. Sağlıcakla kalın
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
|
|
#10 |