|
|
|
|
|
|||||||
| OLTACILARDER Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
OLTACILARDER 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirilmiştir.
Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği 1.Olağan Genel Kurul toplantısı yeterli çoğunluk sağlanarak birinci toplantı olan 23.06.2009 Salı günü saat 18:00’da Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:27 Demirtepe/Ankara adresindeki E.İ.E lokalinde gerçekleştirilmiş olup yapılan oylama neticesinde dernek yönetim ve denetimine seçilen üyelerimizin isimleri aşağıdaki gibidir.
Dernek kurulumunda geçici yönetimde yer alıp işlerindeki yoğunluktan dolayı görevi diğer arkadaşlara devredip yedek yönetim listesinde yer alan Şenol COŞGUN ve Turan UZUN' a kurulumdan bu güne kadar verdikleri destek ve özverili çalışmalarından dolayı OLTACILARDER olarak teşekkürlerimizi sunarız. Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği Yönetim Kurulu |
|
|
|
|
|
#2 |
|
YÖNETİM ASİL
M.Serkan İNANÇ (Başkan) Gürkan DÖNMEZ (Üye) Murat DENERİ (Üye) Ali MUMCU (Başkan Yardımcısı) Özkan TEMEL (Genel Sekreter) Fedai ERDEM (Sayman) Ergun ALTUNTAŞ (Üye) YÖNETİM YEDEK Şenol COŞGUN Muharrem BAŞKAYA Ercan KAPLAN Hüseyin YILDIZ Turan UZUN Önder SEZEN Taner GÜNGÖR DENETİM ASİL Mustafa KIRAÇ Bülent VURAL Bayram TEKELİ DENETİM YEDEK Kemal ABUL Yaşar ALVER Mesut AKSU |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
|
|
#4 |
|
|
|
|
#5 |
|
|
|
|
#6 |
|
tebrikler...
Hayırlı olsun oltacılarder... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
yeni dernek yönetimine görevlerinde başarılar dilerim.
OLTACIDER camiasına hayırlı uğurlu olsun. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
OLTACILARDER' in yeni yönetim kurulunu kutlar görevlerinde başarılar dilerim, hayırlı uğurlu olsun..
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yeni yönetim kurulunu kutlar , görevlerinde başarılar dilerim.
Oltacılarder'e hayırlı uğurlu olması dileklerimle |
|
|
|
#10 |
|
Oltacılar Derneği 1. Genel kurul toplantısında alınan kararlar hepimize hayırlı olsun.
bizlere verilen desteğe ve sevgiye sonsuz teşekkürler. |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|