|
|
|
|
|
|||||||
| İstek ve Öneriler Forumumuz hakkındaki istek ve önerilerinizi buradan bize yazabilirsinizi. |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Değerli oltacı dostlar; Sitedeki mevcudumuz gün geçtikçe katılımlar ile artıyor, bir çoğumuz kendi gruplarımızı oluşturup birlikte ava gidiyoruz.Avlandığımız bölgelerde başımıza gelebilecek her türlü olumsuzlukta bizlere faydası olacağını düşündüğüm ve paylaşımda bulunduğumuz portalın ciddiyetini gösterecek bu portala ait bir kimliğin yapılmasını öneriyorum.
Tasarladığım bir tip var ve kendim için bir adet numune siparişini verdim. Kredi kartı boyutlarında plastik (Sudan etkilenmeyecek Kaplamalı) kolay taşınabilir olmasını düşündüğüm bu kimlikten tüm üyelerimizde olması oldukça iyi olur düşüncesindeyim. Takım olarak tasarladığım bu kimlik katıldığımız ve katılacağımız organizasyonlarda veya yarışmalarda Hangi portalda paylaşımda bulunduğumuzu, hangi bölgenin avcısı olduğumuzu en önemlisi sağlık bilgileri ve iletişim bilgilerininde bulunduğu kişiye ait veri olma özelliğinide taşıyacak... ![]() Birlikte ava gittiğimiz arkadaşlarımızın veya bizim başımıza gelebilecek bir olumsuz olayda basit görünümlü ama önemli bilgileri içeren bu kimlik sayesinde oluşabilecek çok daha önemli olayların önünede geçilebileceğini sanıyorum. Ön yüz... ![]() Arka yüz... ![]() Yukarıdaki bu Kimlik Kartı örneği sadece Tasarımdır ve Öneridir. Değerli yorumlarınızı bekliyorum saygılarımla... ![]()
Konu H.Cahit ÇİÇEK tarafından (13.08.08 Saat 22:36 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
abi çok güzel bi fikir bence yapalım işimize yarar bi künye olur
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
tam destek
çok güzel olur |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
cahit abi çok güzel bir çalışma olmuş yapılması gerekli diye düşünüyorum..
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
abi bursa team ede yazdım herşey destek ve birlikle olur sonuna kadar sizinleyim başarılar ve diğer team yöneticileri ve üyelerinden destek gelmesi lasım herkesin bu konuya ilgi göstermesiniz istiyorm
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Evet çok güzel olur teşekkürler cahi t abi
|
|