|
|
|
|
|
|||||||
| Duyurular ve Haberler Forumumuzla ilgili duyuruları ve güncel haberleri burdan öğrenebilirsiniz. |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Oh Ne Güzel Dünya
Merhaba sevgili dostlar, Balık böyle tutulsa herkes balıkçı olurdu :):p Konu Bülent YILMAZ tarafından (30.01.12 Saat 23:24 ) değiştirilmiştir. Sebep: Video linklendi... |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
) Ancak bu yöntem tırıvırıdan ağdan farkı yok...Ben bu yöntemi 1 kere küçük gümüş balığı yakalayıp sazan tutmak için gölet kenarında gezindiğimi bilirim... Bu aralar toplum bilinçlendi derken bu videolar beni şaşırttı
|
||
|
|
|
|
|
#3 |
|
yanılmıyosam daha öncede böyle durumlar yaşanmıştı tabi bizim millet bedavacı hemen toplarlar
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Balığın kulağına kar suyu kaçınca kepçeyle toplanıyor malesef..
Balık sersemliyor bir müddet bunu fırsatcılığa çevirenlerde oluyor elbet.. Sevgili üyelerimiz.. Bu tür içeriği etik olmayan, bizlerin mücadelesini verdiğimiz amaçların içerisinde olmayan videoları lütfen paylaşmayalım.. Konu Fedai ERDEM tarafından (30.01.12 Saat 17:12 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
Onlar konuşsunlar kardeş. Onlara yakışanı yapıyorlar.. Biz bize yakışanla devam edelim, Bizim buralar hiç bir yere benzemez.. bağlama çalmakla, bağlama yapmak farklı şeylerdir.. Ruhu olmayan bir duruma kimse kayıtsız kalmaz kanımca. Olta balıkçılığı bizim yaptığımıza denir. Diğerine ne denir. ![]() ![]() saygılar.. |
||
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#9 | |
|
O BALIKLAR YENİRMİ
Alıntı:
Balığın kulağına su kaçmış diyorlar yok bayılmış yok sersemlemiş ben bütün basını takip ettim hiçbir balık kıpırdamıyor göremedim ağzını kıpırdatmıyor yani o balıklar ölü gibi duruyor eğer ülüyse yani suda ölmüşlerse obalıklar mundar olmuyormu ben merak ediyorum öyle biliyoruz dinimize göre suda ölü bulunuan balık mundar oluyor bu balıkları satıp halka yedirmiyorlarmı ve bu olay etikmidir paylaşıp fikirlerinizi almak istiyorum
|
||
|
|
|
|
|
#10 |
|
Bildiğim kadarıyla,
Kulağına kar suyu kaçması tabiri, balığın geçiş esnasında ya da bulunduğu yerde ani soğuma nedeniyle şoka girmesi. Dolayısıyla, balık bu şoktan kurtulamazsa ölüyor. Yüzenin dışında, dipte daha fazla şokta balık olma ihtimali mevcut. Bu balıklar toplanmasa bir süre sonra ölecekler... Ben, ziyan olmadıkları için bu işlemlere (görüntülere) etik dışı ya da kötü olmuş diyemeyeceğim. |
|
|
|
|