|
|
|
|
|
|||||||
| Deniz Av Teknikleri Deniz balık avında kullanılan teknikleri burada paylaşabilirsiniz |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Bunlar benim geçen sene arka arkaya iki gün yakaladığım zarganalar,sabah suyunda 06:30-08:00 arası klasik toplu takım ve sardalya ile yakalamıştım.yarı yolda özgürlüğe kavuşanlar görünmüyor tabi.
mekan Ayvalık,Türkiye nin ilk boğaz köprüsü.Ağustosun ilk haftası yine oradayım.taze fotoğraflarla döneceğim. ![]() ![]() ![]() ![]()
Konu Sefa AYKENAR tarafından (23.07.10 Saat 13:09 ) değiştirilmiştir. Sebep: Resim ebatları düzenlendi |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Paylaşım için teşekkür İsmail Ağabey...
İnşallah yeni raporlarınıda bekliyoruz.. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
paylaşım için teşekkürler.umarım bu sene daha iyi geçer.
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
tolga bu kadar zarganayı bi arada görmesin çıldırır
![]() Ellerinize sağlık. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Paylaşımınız için teşekkürler İsmail abi
Çok güzel resimler bunlar denizimizin yaseminleridirler , incileridirler Kıymetini bilelim bu balıklarımızın ve denizimin Her yerdede olmaz o başka mesele ![]() Estağfurullah sizin kadar usta olmasamda bir günde en fazla 8 adet tutabildim daha fazlasısını istersem Allah kör eder beni orasıda ayrı bir mesele İşin espirisi çok güzel zaraganalar 80 lik te görür gibi oldum aralarında ![]() Alıntı:
![]() Usta bir zarganacı olma yolunda ilerliyorum , henüz daha acemiyim dün 1 bugün 2 abi Ama bu sene eğer bir gün denizde yüzerken ölmessem sağ kalırsam inşAllah 1 metreliğini tutup bütün Oltacılar Aileme göstermeyi planlıyorum saygılar sevgiler
|
||
|
|
|
|
|
#7 |
|
paylaşım için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zargana diyince Tolga geliyor hemen aklıma.
Hatta Zargana ile alaklı Tolga'nın geçmişte kalan kötü günlere ait Çizgili Zargana mevzuusu bile daha dün gibi aklımda ![]() Paylaşım için teşekkürler. Agustos' un ilk haftasından sonra bol bol Zargana raporu bekliyoruz dostum. Tolga' ya artık dur diyecek birisinin aramızda olması ne güzel
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
|