Anasayfaya Git!
Sponsorlar

Go Back   Balık Avı ve Amatör Balıkçılık Bilgi Balık Yemleri Doğal Yemler

Doğal Yemler Hangi balığa hangi canlı yem kullanılır? Hangi canlılar canlı yem olarak daha verimlidir? Bu başlıkta tartışılıyor

Sponsorlar

Seçenekler Stil
Alt 19.10.09, 16:37   #1
w4r10ck
Üye

w4r10ck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: ömer/ömür
Memleket:Mersin /Tarsus
Kan Grubu: A Rh (+)
En İyi Avı:
Referans: 0
w4r10ck will become famous soon enoughw4r10ck will become famous soon enough
Mısır Olayı , Balık Tutmada Kullanılan Yemler...

Selam arkadaşlar;

Aranıza mersinin / Tarsus ilcesinden katılıyorum hayatımda 2/3 sefer balık tutmaya gittim ;

Gecenlerde amcamın oğlunun bir ratı vardı onu aldım arkadaşlar dedi balığa gidelim bende tamam dedim aynalı sazan dedikleri bir balık tuttum 500 gr felan vardı oltayı attıktan 20 dk sonra tuttum akşam üzeriydi gercekten cok hoşuma gitti artık geceleri yatarken rüyamda gözlerimin önüne mantar geliyor batıp batıp cıkıyor o tuttuğum balıktan sonra 2 gün üst üste gittim gece saat 3 te kaltım gittik akşama kadar hiç tutamadım arkadaşlar canlı balık tuttup ratlarla attılar dişli levrek dediğimiz balıktan tuttular iki gündür netten araştırıyorum yemleri felan

Yem olarak mısır olayını anlamadım arkadaşlar ? bana bunu anlatırmısınız birde nasıl tür malzemeler kullanmalıyım...
w4r10ck isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.10.09, 17:00   #2
Kamil Metin

Kamil Metin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Kamil METİN
Memleket:Ankara
En İyi Avı: turna ve sazan
Kamil Metin will become famous soon enoughKamil Metin will become famous soon enough
ömer aileye hoş geldin inşallah hayallerin gerçek olur güzel katılımlarını ve paylaşımlarınıda görürüz.siteyi araştırırsan zaten mısırın nasıl takıldığınıda kullanıldığınıda görürsün.
Kamil Metin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.10.09, 06:02   #3
mehteran
Üye

mehteran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Gürkan KOCAÇAY
Memleket:KÜTAHYA
Kan Grubu: 0 Rh (+)
En İyi Avı: Edindiğim dostlarım.
Referans: 20
mehteran will become famous soon enoughmehteran will become famous soon enough
Alıntı:
w4r10ck Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selam arkadaşlar;

Aranıza mersinin / Tarsus ilcesinden katılıyorum hayatımda 2/3 sefer balık tutmaya gittim ;

Gecenlerde amcamın oğlunun bir ratı vardı onu aldım arkadaşlar dedi balığa gidelim bende tamam dedim aynalı sazan dedikleri bir balık tuttum 500 gr felan vardı oltayı attıktan 20 dk sonra tuttum akşam üzeriydi gercekten cok hoşuma gitti artık geceleri yatarken rüyamda gözlerimin önüne mantar geliyor batıp batıp cıkıyor o tuttuğum balıktan sonra 2 gün üst üste gittim gece saat 3 te kaltım gittik akşama kadar hiç tutamadım arkadaşlar canlı balık tuttup ratlarla attılar dişli levrek dediğimiz balıktan tuttular iki gündür netten araştırıyorum yemleri felan

Yem olarak mısır olayını anlamadım arkadaşlar ? bana bunu anlatırmısınız birde nasıl tür malzemeler kullanmalıyım...
Ömer kardeşim öncelikle aramıza ve ekibimize hoşgeldin. Avatar kızmındaki ÖZDEMİR yazan yeri MERSİN yaparsan arkadaşlar seni tanımakta güçlük çekmeyeceklerdir. Mısır konusuna gelince sazan istiyorsan mısırdan şaşmayacaksın. Başka yeme gelmezmi?? Elbette gelir. Fakat sazan birinci favori yemi mısırdır. Zaman içerisinde kalıcı olduğun sürece gerek organizasyonlarda gerek siteden yazılı olarak çok şeyler öğreneceğine emin olabilirsin. Kütahya dan kucak dolusu selamlar.
mehteran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.10.09, 15:54   #4
Mustafa BİLGE
Üye

Mustafa BİLGE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: MUSTAFA BİLGE
Memleket:ANKARA
Kan Grubu: B Rh (+)
En İyi Avı: mucadelenın sonunda kazanan "avlarım"..?
Mustafa BİLGE will become famous soon enoughMustafa BİLGE will become famous soon enough
Alıntı:
w4r10ck Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selam arkadaşlar;

aileye hoş geldiniz....

sitede istediginiz tum bilgilere ulaşabilirsiniz. yoo bulamadim , goremedim derseniz. aklınıza takılanı nı sorunuz. konu ile ilgili ve bilgili arkadaşlar mutlak cevap vereceklerdir....

bir zaman sonraa......
bir bakmişsın siz cevap veriyorsunuzzzz

saygilar........
Mustafa BİLGE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.10.09, 17:51   #5
w4r10ck
Üye

w4r10ck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: ömer/ömür
Memleket:Mersin /Tarsus
En İyi Avı:
w4r10ck will become famous soon enoughw4r10ck will become famous soon enough
Teşekür ederim arkadaşlar Bu gün bir balıkcı malzemesi satanın yanına gittim küspeden felan bahsettim bana küspeli sallama verdi üzerinden 10 kadar kanca vardı dedim abi bu yasakmış böyle kullanılmaz dedim yasa öyleymiş dedim boş versene dedi bende almadım sadece 2 tane küspe aldım birini rendeyle iyicene ezdim hamurla avşarladım .. cumartesine yem yaptım 1 saat felan uğraştım dolaba koydum kurumasın die kısmet olursa cuma veya cumartesi gideceğiz.. sabah saat 3 de felan
w4r10ck isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.10.09, 20:10   #6
WsaklıW

WsaklıW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Ömer
Memleket:ANKARA
En İyi Avı: camlıdere barajı 3kl.700gr.aynalı sazan
Referans: 1
WsaklıW will become famous soon enoughWsaklıW will become famous soon enough
Balıgınız bol avınız daim olsun.Adaş sen amansız bi hastalıga yakalanmışsın haberin yok balık amansız bi sevdadır.Gecmiş olsun.
WsaklıW isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil

Sponsorlar