|
| Sponsorlar | |
|
|
|
|||||||
| Doğal Yemler Hangi balığa hangi canlı yem kullanılır? Hangi canlılar canlı yem olarak daha verimlidir? Bu başlıkta tartışılıyor |
| Sponsorlar | |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Mısır Olayı , Balık Tutmada Kullanılan Yemler...
Selam arkadaşlar;
Aranıza mersinin / Tarsus ilcesinden katılıyorum hayatımda 2/3 sefer balık tutmaya gittim ; Gecenlerde amcamın oğlunun bir ratı vardı onu aldım arkadaşlar dedi balığa gidelim bende tamam dedim aynalı sazan dedikleri bir balık tuttum 500 gr felan vardı oltayı attıktan 20 dk sonra tuttum akşam üzeriydi gercekten cok hoşuma gitti artık geceleri yatarken rüyamda gözlerimin önüne mantar geliyor batıp batıp cıkıyor o tuttuğum balıktan sonra 2 gün üst üste gittim gece saat 3 te kaltım gittik akşama kadar hiç tutamadım arkadaşlar canlı balık tuttup ratlarla attılar dişli levrek dediğimiz balıktan tuttular iki gündür netten araştırıyorum yemleri felan Yem olarak mısır olayını anlamadım arkadaşlar ? bana bunu anlatırmısınız birde nasıl tür malzemeler kullanmalıyım... |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ömer aileye hoş geldin inşallah hayallerin gerçek olur güzel katılımlarını ve paylaşımlarınıda görürüz.siteyi araştırırsan zaten mısırın nasıl takıldığınıda kullanıldığınıda görürsün.
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
sitede istediginiz tum bilgilere ulaşabilirsiniz. yoo bulamadim , goremedim derseniz. aklınıza takılanı nı sorunuz. konu ile ilgili ve bilgili arkadaşlar mutlak cevap vereceklerdir.... bir zaman sonraa...... bir bakmişsın siz cevap veriyorsunuzzzz ![]() ![]() ![]() saygilar........ |
||
|
|
|
|
|
#5 |
|
Teşekür ederim arkadaşlar Bu gün bir balıkcı malzemesi satanın yanına gittim küspeden felan bahsettim bana küspeli sallama verdi üzerinden 10 kadar kanca vardı dedim abi bu yasakmış böyle kullanılmaz dedim yasa öyleymiş dedim boş versene dedi bende almadım sadece 2 tane küspe aldım birini rendeyle iyicene ezdim hamurla avşarladım .. cumartesine yem yaptım
1 saat felan uğraştım dolaba koydum kurumasın die kısmet olursa cuma veya cumartesi gideceğiz.. sabah saat 3 de felan
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Balıgınız bol avınız daim olsun.Adaş sen amansız bi hastalıga yakalanmışsın haberin yok balık amansız bi sevdadır.Gecmiş olsun.
|
|
|
|
|