|
|
|
#1 |
|
Marmara balık rehberi...
Marmara Denizi aylara göre Balık avı tablosu....
Av ayları....... Av veren türler Eylül... Lüfer Çinekop Ekim... Palamut Torik Kasım... Aralık... Kefal Mırmır Levrek Ocak... Zargana Kalkan Kupes Şubat... Gümüş Dil Mezgit Kırlangıç Mart... Mart... Karagöz Mercan Sinarit Nisan... Mayıs... Haziran... Uskumru Kolyoz Barbun Sardalya Kılıç Temmuz... Mercan Sinarit Kupes Dil Kalkan Ağustos... Mezgit Kırlangıç Bu tabloyu derleme sebebim Deniz balıkları ve bu balıkların bölgesel ve mevsimsel av tablosu işimize yarar düşüncesinde olmamdır...yukarıdaki tablodaki bilgiler...bilimsel bir araştırma neticesinde Marmara denizinde Ticari av yapan balıkçıların verdiği bilgilerle oluşturulmuştur...Bahsi geçen araştırmada bu ticari balıkçıların Amatör balıkçılara bakış açılarıda çok iginç ve iticidir...yukarıdaki bilgiler alıntı değil DERLEMEDİR... Tayfun TURNALI... Konu Tayfun TURNALI tarafından (28.12.09 Saat 23:17 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Tayfun abi kalemine sağlık
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Eline sağlık ama bana Kızılırmak balık rehberi lazım ?
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kardeş teşekkürler. Ellerine sağlık.
Yengemede geçmiş olsun. Umarım önemli bir şeyi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Bilgiler için çok teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Tayfun abi eline koluna sağlık abim
![]() Gerçekten güzel olmuş , bu rehbere bakmadan marmarada balığa gitmemek gerekir İşin kurtları hariç , onların bile bakmaları gerek ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim....bu tür tablolar internette çok var....fakat bu; ağ balıkçıları ile yapılan bir akademik araştırma sonucunda ortaya çıkan reel bir tablodur...en önemli farkı budur...selamlar...
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Tayfun abicim eline emeğine sağlık. Fakat ben istavritle izmariti göremedim listede
|
|
|
|
|