|
| Sponsorlar | |
|
|
|
|||||||
| Doğal Yemler Hangi balığa hangi canlı yem kullanılır? Hangi canlılar canlı yem olarak daha verimlidir? Bu başlıkta tartışılıyor |
| Sponsorlar | |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Kuzu Yemi Yada Pelet Yemi..
Kuzu yemi de denilen pelet yemini Ankarada nerelerde bulabiliriz nasıl temin edebiliriz fiyatı hakkında bilgi verebilirseniz memnun olurum. SAYGILAR.
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bu konuda sana en iyi (Kral Balıkçı )Turgay abi yardımcı olacaktır sanırım
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Abi nedemek ,
Selçuk abi birde bizi bilgilendir ne işe yarar nerede kullanılır bu yemler |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Sefa kardeşim şu ana kadar ki araştırmalarım sonucunda pelet yeminin sazan için yem ve yemleme aperatiflerinden biri olduğunu öğrendim, gerek boili tarzı yem hazırlama da, gerekse avlak yemlemede kullanıldığını öğrendim pelet yemi hakkında daha fazla bilgiye ulaştığımda seve seve paylaşacağım sizlerle..
Ayrıca pelet yemi hakkında daha fazla aydınlatıcı bilgi verecek herkese şimdiden teşekkür ederim. Saygılar. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Geniş çaplı araştırma sonucunu en kısa zamnda bekliyoruz , en azından kulak aşinalımız olsun teşekküederim saygılarımla
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Sen hiç canını sıkma Selçuk Abi.
Birazdan Efsane Sazancılar çıkar meydana, sana gerekli bilgiyi verirler.
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
pelet yemigenellikle dalyanlarda beslenilen çiftlik balıklarının ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış hazır bir fenni yemdir. Ancak pelet yem yapısı itibarıyle bütün balıklaa hitap edebilir, aynı zamanda deniz avlarında pelet yemi file çorabın içine bağlayarak oltanın uç noktasına monte ederseniz suyun içinde çözülen yeme balıklar üşüşecektir bu tip bir sistemle balık yakalama şansınız dahada artar. Deniz avındaki örneklerinden birinde necmi abimizin videolarında rastlayabilirsiniz. Şahsen denemedim ancak deniz avında mantıklı gelen şey tatlı su avındadaha mantıklıdır, tatlı su avında suyun yapısı itibarıyle yemin dağılması ve yemin kokusunu oluşturan yağların daha kalıcı olmasını göz önüne alırsak benimde en kısa sürede denemek istediğim sistemlerden biridir pelet yem.
|
|
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Alıntı:
Mekanımız farkı olsa gerek o da ![]() Alıntı:
Teşekkürler . |