|
|
|
|
|
|||||||
| Balık Yemleri Doğal, Suni ve Canlı Balık Yemleri Hakkında Bilgiler. |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Herkese Selamlar.. Kurtboğazı Barajında levrek avına çıkacağım ancak hangi tür yemlere Geldığını bılmıyorum Yardımcı olursanız Sevinirim Saygılar..
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
solucan hamsi tak hamsinin kafasına iyi gelir gözleri sağlam olsun
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
et türü herşye gelir
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Sağolun Bilgileriniz için..
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
İstarvit avında kullanılan takımlar yani çapari tüyleri en kral yem orası için
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Onun reddedeceği bir yem düşünemiyorum ben. Eğer gelmiyorsa oralarda yoktur kendileri. Bunun kadar aç gözlü hayvan varmı bilmiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
sasi ve rapalayı reddedebiliyor eğer rengi beyaz değilse... Beyaz ve küçük sasi ile 3 arkadaş 3 - 4 kilo civarında yakalamıştık, akşamına da yağmura yakalanınca çamura batmıştık dönemeyip. ancak köyden bir traktör çağırdık ve bizi 50tl karşılığında çamurdan çekti
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
bende hayvanın biri arabamı park ettiğim yere hapis edince mecburen yol olmayan bir yere girerek çıkmaya çalışıp 1 saatlik uğraş ve üstümüz başımız çamur içinde yola çıkmıştım.. Çektiğin sıkıntıyı anlayabiliyorum Yeşil,turuncu ve sarı sasiyle yakalanabiliyor. Kaşıkta gayet başarılı yakalama konusunda tecrübeyle sabit. Hareket eden herşeye saldırıyor o hayvan. Kendi boyu kadar sasiyi tamamen yuttuğunu gözümle gördüm Eğer gelmiyorsa o sürede orada olmayabilirler. Yoksa muhakkak alırsın bi kaç tanede olsa.
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Alıntı:
![]() Ama paran yoksa iki gün beklersin kurumasını yolun açılmasını..![]()
|
||
|
|
|