|
|
|
|
|
|||||||
| KÖROĞLU-DER Köroğlu Doğa ve Amatör Olta Balıkçıları Derneği. |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Köroğlu Doğa ve Amatör Olta Balıkçıları Derneği Kurulmuştur.
![]() Köroğlu Doğa ve Amatör Olta Balıkçıları Derneği, Doğa dostu amatör olta balıkçıları tarafından kurulmuştur. Malumunuz üzere gündemdeki bir konu olan Abant ve çevresindeki sorunlar zincirinin Abant ve çevresine bıraktığı zararların yanında olumlu bir etkisi de Köroğlu Derneğinin kuruluşuna sebep olmasıdır. Abant ve çevresinde gelişen olumsuz çalışmaların etkisi ile, İç sular açısından zengin bir bölge olan Bolu merkezli derneğimiz, sadece Bolu da değil, Türkiye çapında Doğa ve Amatör olta Balıkçılığı adına hedefler belirlemiş ve bu hedefler bünyesinde aktif çalışmalar yapabilmek adına, Başta Bolu ilindeki ve bu işe gönül vermiş camianın duayenlerinden oluşan doğa dostu amatör olta balıkçısı dostlar ile beraber dernek kuruluşunu gerçekleştirmiş bulunmaktayız. "Sevmek birbirine bakmak değil, aynı yöne bakmaktır." sözü ile camiamıza kazandırdığımız Köroğlu derneğinin kuruluş mutluluğunu ve sevincini sizlerle paylaşmanın gururu içindeyim. Şimdiye kadar bir çok ortamda ve platformda bir arada olduk. Bundan sonrada omuz omuza, aynı hedef üzere yol alacağımız siz değerli gönül dostlarına, Amatör olta Balıkçıları camiasına ve en önemlisi ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Derneğimizin kuruluş sürecinde fiilen ve fikren bizlere destek olan, emeği geçen tüm dostlara ayrıca teşekkür ederiz Dernek Kurucu üyelerimiz ve Geçici yönetim kurulumuz. 1.Ömer Fatin YERLİKAYA 2.Hakan TÜRKER 3.Muzaffer YILDIRIM 4.Murat UZUNÖZ 5.Fatih YILMAZ 6.Gökhan UZUNÖZ 7.Mehmet Tarık ERSAL 8.Fikri Burak KALAÇ 9.Burhanettin ATEŞ 10.Ahmet ŞENOL 11.İlker YAKA 12.İskender CANBAŞ 13.Vedat ESEN 14.Hüseyin BÜYÜKTOPAÇ |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
vatana millete hayırlı olsun
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Hayırlı, uğurlu olsun..
Sürdürülebilir Amatör Olta Balıkçılığına verdiğiniz ve vereceğiniz destek için teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Merhaba
Köroğlu Doğa ve Amatör Olta Balıkçıları Derneği Kurucu üyeleri Öncelikle kurmuş olduğunuz derneğiniz için sizleri kutlarım. Ortak hedeflerimiz doğrultusunda hep birlikte daha güçlü olacak ve ülkemiz adına yararlı bir çok şey başarabileceğiz. Saygı ve Sevgilerimle |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Köroğlu Doğa ve Amatör Olta Balıkçıları Derneği'nin aşağıda adı geçen değerli kurucu ve yönetim kurulu üyeleri;
"Ömer Fatin YERLİKAYA, Hakan TÜRKER, Muzaffer YILDIRIM, Murat UZUNÖZ, Fatih YILMAZ, Gökhan UZUNÖZ, Mehmet Tarık ERSAL, Fikri Burak KALAÇ, Burhanettin ATEŞ, Ahmet ŞENOL, İlker YAKA, İskender CANBAŞ, Vedat ESEN ve Hüseyin BÜYÜKTOPAÇ" İçinde bulunduğumuz bahar ayında açan bir çiçek gibi filizlenen yeni derneğimizi bize müjdelediğiniz için teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim. Saygılarımla. Ergün Altuntaş Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi (Genel Sekreter) |
|
|
|
|
#6 |
|
Böğlesi sevindirici haberleri sürekli duymak istiyoruz. Doğa çevre ve sürdürülebilir olta balıkcılıgına göstereceginiz duyarlılıktan dolayı şimdiden teşşekkür ederim. Hepimize hayırlı olsun.
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Hayırlı uğurlu uzun ömürlü olsun,
İnşallah yolunuz açık olur daima. Başarılar diliyorum. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Hayırlı uğurlu olsun
Sürdürülebilir Amatör oltacılık adına atılan bu önemli adımlarda derneğinize başarılar dilerim. yolunuz açık olsun |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Hayırlı uğurlu olsun.Başarılar dilerim.
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
merhaba gönül dostları,
sürdürülebilir amatör oltacılık ve çevre dostluğu adına, kurmuş olduğunuz derneği ve emeği geçen bütün arkadaşları kutluyorum. allah yolunuzu ve bahtınızı açık etsin, öncelikle sizlere ve, bütün çevre ve doğa aşığı dostlara hayırlı olsun. |
|
|
|
|