|
|
|
|
|
|||||||
| KÖROĞLU-DER Köroğlu Doğa ve Amatör Olta Balıkçıları Derneği. |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Köroğlu-Der 1. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirmiştir.
Köroğlu Doğa Dostu Amatör Olta Balıkçıları Derneği 1. Olağan genel kurulu 09.01.2011 tarihinde saat 11:00 da Sağlık mahallesi Atatürk orman Parkı Park Kafe BOLU adresinde gerçekleştirildi.
Genel Kurulumuza 32 üyeden 22 üye arkadaşımız katıldı. Genel Kurulumuz yaklaşık 6 saat sürdü. 22 üyenin oy kullandığı seçimlerde Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Disiplin Kurulu üyeleri ve yedek üyeleri seçildi. Seçim sonucunda aşağıdaki arkadaşlarımız göreve geldi. 1. Dönem Köroğlu-Der görev dağılımı: 1.Dönem Yönetim Kurulu Ömer Fatin YERLİKAYA Muzaffer YILDIRIM Murat UZUNÖZ Fatih YILMAZ Burhanettin ATEŞ Erkan ÖZARSLAN HAKAN TÜRKER 1.Dönem Yedek Yönetim Kurulu Hayrettin TEZEL Gökhan UZUNÖZ Güven SARI Selim ARSLAN İlker YAKA Vedat ESEN Kadir KURT 1.Dönem Denetim Kurulu Ali HANCI Aydın ÇAMLIOĞLU İskender CANBAŞ 1.Dönem Yedek Denetim Kurulu Ayhan ŞENTÜRK Ahmet ŞENOL Hüseyin BÜYÜKTOPAÇ 1.Dönem Disiplin Kurulu Tuncay UYANIK Hadi AYAZOĞLU M.Tarık ERSAL 1.Dönem Yedek Disiplin Kurulu F.Burak KALAÇ 1.Dönem Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurullarına başarılar diler, aynı zamanda hem Oltacılarder hem Köroğlu-Der üyesi olan Erkan Özarslan kardeşimizinde yönetim kurulu üyeliğine seçilmiş olması nezdinizde şahsımı onure ettiğini belirtmek ister, kendisine ayrıca başarılar dilerim. Saygı ve Muhabbetle. Ömer Fatin YERLİKAYA |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
KÖROĞLU-DER üyelerine ve tüm yeni göreve gelen ağabey ve arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olsun...
Görev ve Mücadelelerinde başarılar dilerim... Saygılarımla... |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
KÖROĞLU-DER yeni yönetim kurullarına seçilen kardeşlerimize görevlerinde başarılar dilerim,
hayırlı uğurlu olsun Allah yardımcınız olsun. köşkeroğlu |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
KÖROĞLU-DER yönetim kuruluna seçilen arkadaşlarımızın,
yeni görevlerinin hayırlı uğurlu olması ve mücadelelerinde başarılar dilerim. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Hayırlı uğurlu olsun.
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Koroglu-Der genel kurulunda yeni gorev alan arkadaslara basarilar temenni ederim.
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
hayırlı uğurlu olur inşallah
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Saygıdeğer abilerim yeni görev alanlarınız hayırlı olsun,sizlere nice başarılar yaşatması dileklerimle.
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yeni yönetim kurulunu tebrik eder, yapılan çalışmalarda başarılar dilerim.
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Alıntı:
Erkanı ayrıca kutluyorum... |
||