Anasayfaya Git!

Go Back   Balık Avı ve Amatör Balıkçılık OLTACILAR.com' a HoşGeldiniz ............ İstek ve Öneriler

İstek ve Öneriler Forumumuz hakkındaki istek ve önerilerinizi buradan bize yazabilirsinizi.

OLTACILARDER 5. Geleneksel Turna Balığı Yakalama Yarışmaları Şenliği 9-10 Haziran 2012'de Bala Kesikköprü Barajında yapılacaktır. Detaylar İçin Tıklayınız...

Seçenekler Stil
Alt 05.01.11, 13:36   #1
yusuf caliskanoglu

yusuf caliskanoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Yusuf Caliskanoglu
Memleket:avusturya-türkiye
Kan Grubu: A Rh (+)
En İyi Avı: alabalik 70cm avusturya
Referans: 0
yusuf caliskanoglu is on a distinguished road
Konu takibi hakkında.

İlk önce her kesi sevgiyle selamlıyorum.
Açılan bir konunun, açanına erişmek için, sonuncuya gidiyoruz. Katılımcılara bakmak için sayfayı aşağıdan yukarıya çıkıyoruz. Tersten bir sonraki sayfaya geçtiğimizde, mesaj sıralamasını takip için sayfanın sonuna inmek zorundayız. Eğer sayfa sayısı fazla ise, her defasında aynı işlemi tekrarlamak, bana biraz ters geldi. Daha doğrusu pratik gelmedi.
Konuya girdiğimizde, ilk önce konuyu görüp, Konuyu cevaplayan arkadaşları, sayfada yukarıdan aşağıya takip etsek, daha uygun olur diye düşünüyorum. Önerimin mahzurlu ve kullanişsız yönleri olabilir. Ola ki uygun görüle diye yazdım. Bunu elbette en iyi site yöneticileri bilir.
Tüm dernek ve site sakinlerine, sevgi dolu selamlarımı sunuyorum.
yusuf caliskanoglu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil

Sponsorlar