Anasayfaya Git!
Sponsorlar

Go Back   Balık Avı ve Amatör Balıkçılık Bilgi Balık Yemleri Suni Yemler

Suni Yemler Silikon yemler, kaşıklar, rapalalar, rapala yapımı, sahte yemlerin hazırlanışı, oltaya bağlanışları...

Sponsorlar

Seçenekler Stil
Alt 05.02.09, 18:23   #1
İhtiyar Kurt
Üye

İhtiyar Kurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Tuncay
Memleket:İst
Kan Grubu: A Rh (+)
En İyi Avı:
Referans: 0
İhtiyar Kurt will become famous soon enoughİhtiyar Kurt will become famous soon enough
Kolay Turna İçin Kaşık Yapımı

Arkadaşlar aşağıda resmini yüklediğim yolda gördüğümüzde tekme attığımız bira veya gazoz kapağından elin oğlu kaşık (ABD Canada ) hem denizde hem tatlısuda çok güzel balıklar yakalayıp nette paylaşıyorlar Ayrıca Akvaryum vantuzu olarak kullandığımız malzemeyi bir yem taktığımız iğnenin önüne taktığımızda akıntılı sularda yada tekneyle hafif yol giderken kullandığımızda gif resmindeki gibi suyun içinde hareket yapıyor Ben denemesini yaptım Bana bu konu enteresan geldiği için sizlerle paylaşmak istedim Selamlar Gazoz kapağı toplamaya gidiyorum gelecem

Konu butros tarafından (08.02.09 Saat 00:06 ) değiştirilmiştir. Sebep: Resimler linklendi
İhtiyar Kurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.09, 18:30   #2
musa66

musa66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Musa Erciyas
Memleket:Ankara'nın Dikmeni
Kan Grubu: B Rh (+)
En İyi Avı: oltacılarder dostluğu
Referans: 2
musa66 will become famous soon enoughmusa66 will become famous soon enough
Tuncay abii ellerine saglık paylaşım için teşekkürlerr abii sagol
musa66 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.09, 19:09   #3
LEVREĞİN EFENDİSİ
Üye

LEVREĞİN EFENDİSİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: aydın arvas
Memleket:istanbul
En İyi Avı: norveç'te 22 kg dev MORİNA balığı ve ayrıca çanakkale 8,700 levrek
LEVREĞİN EFENDİSİ will become famous soon enoughLEVREĞİN EFENDİSİ will become famous soon enough
Sevgili tuncay abicim eline kollarına sağlık birde bunu dene yakaladığın balığı bir resimle dahada keyif alacaksınız çünkü insan kendi emeğiyle yaptığı işten daha fazla haz alacağı şey yoktur.haydi rast gele
LEVREĞİN EFENDİSİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.09, 20:14   #4
KRAL BALIKÇI
Banlandı

Üye Adı: TURGAY İNANÇ
Memleket:ANKARA
Kan Grubu: AB Rh (+)
En İyi Avı: ilkyardımcı ve Alicansın
Referans: 110
KRAL BALIKÇI will become famous soon enoughKRAL BALIKÇI will become famous soon enough
Abi hatırlarmısın bilmem
ince pipetle balık yakalandığına şahit olmuştuk
Aynı denemeyi GENÇBALIKÇI Alicansında tasarlayarak Adrasan açıklarında denemiş ve misinesini balık kırmııştı.
bence denemede yarar var
KRAL BALIKÇI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.09, 20:37   #5
İhtiyar Kurt
Üye

En İyi Avı:
İhtiyar Kurt will become famous soon enoughİhtiyar Kurt will become famous soon enough
Alıntı:
musa66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tuncay abii ellerine saglık paylaşım için teşekkürlerr abii sagol
Sağol Musa Kardeşim

Alıntı:
LEVREĞİN EFENDİSİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili tuncay abicim eline kollarına sağlık birde bunu dene yakaladığın balığı bir resimle dahada keyif alacaksınız çünkü insan kendi emeğiyle yaptığı işten daha fazla haz alacağı şey yoktur.haydi rast gele
İlk önce ciddiye almadım amma google da araştırdım yurtdışındaki balık av malzemesi satan mağazalarda 2 - 3 dolar dan satılıyor ve balık tutanlarda resimlerini koymuşlar

Alıntı:
KRAL BALIKÇI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abi hatırlarmısın bilmem
ince pipetle balık yakalandığına şahit olmuştuk
Aynı denemeyi GENÇBALIKÇI Alicansında tasarlayarak Adrasan açıklarında denemiş ve misinesini balık kırmııştı.
bence denemede yarar var
Turgay kardeşim yarından tezi yok gazoz kapağı toplayıp bu oltalardan yapıcam Çorlu Cuma pazarında tezgah açıcam 3 gün deli derler parayıda bulursam birdaha ağa derler
Alt 05.02.09, 20:56   #6
Faruk TÜZEL

Faruk TÜZEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Faruk TÜZEL
Memleket:Sungurlu
En İyi Avı:
Referans: 3
Faruk TÜZEL will become famous soon enoughFaruk TÜZEL will become famous soon enough
Bizim sularda pek etkili olacağını düşünmüyorum Tuncay Abi. Yıllardır su kenarında oturan arkadaşlar açtıkları gazoz ya da benzeri içeceklerin kapaklarıyla ‘’en uzağa atma ‘’ yarışı yaptıklarından bizim balıkların bunlara kanacağını sanmıyorum.Sularımıza atılan alkollü içeceklerin şişelerinde kalan bir miktar alkolle alkol bağımlısı oldularsa alkole bandırıp at çek yapmak belki etkili olabilir)
Neyse; güzel fikir bu yıl denemek de fayda var. Kapakları biraz da modifiye ederek balıkları kandırma yoluna gidebiliriz belki.
Sevgili Tuncay Abi seni tanımak gerçekten büyük keyifti benim açımdan.Sanaldan da demek ki insanların kişilikleri hakkında doğru tespit de bulunabiliyor insan .Tam tahmin ettiğim gibi dünya tatlısı bir insanla tanıştığım için kendimi şanslı hissediyorum.Mahşerin atlılarına kucak dolusu sevgiler ve saygılar bu vesileyle…
Faruk TÜZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.09, 21:39   #7
murat41
Üye

murat41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Murat
Memleket:Kocaeli derince
Kan Grubu: 0 Rh (+)
En İyi Avı: kupez de dünya rekoru
Referans: 7
murat41 will become famous soon enoughmurat41 will become famous soon enough
Tuncay abi geçen yıl okumuştum bunları yapmak ve denemek nasip olmadı ama bu yıl deneriz inşallah paylaşımın için teşekürler abi
murat41 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.09, 21:54   #8
İhtiyar Kurt
Üye

En İyi Avı:
Alıntı:
levrek0619 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bizim sularda pek etkili olacağını düşünmüyorum Tuncay Abi. Yıllardır su kenarında oturan arkadaşlar açtıkları gazoz ya da benzeri içeceklerin kapaklarıyla ‘’en uzağa atma ‘’ yarışı yaptıklarından bizim balıkların bunlara kanacağını sanmıyorum.Sularımıza atılan alkollü içeceklerin şişelerinde kalan bir miktar alkolle alkol bağımlısı oldularsa alkole bandırıp at çek yapmak belki etkili olabilir)
Neyse; güzel fikir bu yıl denemek de fayda var. Kapakları biraz da modifiye ederek balıkları kandırma yoluna gidebiliriz belki.
Sevgili Tuncay Abi seni tanımak gerçekten büyük keyifti benim açımdan.Sanaldan da demek ki insanların kişilikleri hakkında doğru tespit de bulunabiliyor insan .Tam tahmin ettiğim gibi dünya tatlısı bir insanla tanıştığım için kendimi şanslı hissediyorum.Mahşerin atlılarına kucak dolusu sevgiler ve saygılar bu vesileyle…
Faruk Kardeşim Kalp kalbe karşıdır Bilmukabele kardeşim bizlerdende gönül dolusu selam sevgi ve muhabbetler

Alıntı:
murat41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tuncay abi geçen yıl okumuştum bunları yapmak ve denemek nasip olmadı ama bu yıl deneriz inşallah paylaşımın için teşekürler abi
Murat kardeşim bende internette rastlayınca bana ilginç geldi bu gazoz kapağı olayı Fakat Akvaryum vantuzundan yapılacak hareketli olta ise çok mantıklı Selamlar
Alt 05.02.09, 22:59   #9
Celal KOÇ

Celal KOÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Celal KOÇ
Memleket:SUNGURLU
En İyi Avı:
Celal KOÇ will become famous soon enoughCelal KOÇ will become famous soon enough
Harikasın abi.
Celal KOÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.09, 23:06   #10
cat_memeda
Üye

cat_memeda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Mehmet
Memleket:Kütahya
Kan Grubu: AB Rh (+)
En İyi Avı: Balığa her gidebildigim gün
Referans: 4
cat_memeda will become famous soon enoughcat_memeda will become famous soon enough
Ellerine sağlık abim ..
cat_memeda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
kaşık, kolay, turna, yapımı, İçin

Seçenekler
Stil

Sponsorlar