|
| Sponsorlar | |
|
|
|
|||||||
| Suni Yemler Silikon yemler, kaşıklar, rapalalar, rapala yapımı, sahte yemlerin hazırlanışı, oltaya bağlanışları... |
| Sponsorlar | |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Kolay Turna İçin Kaşık Yapımı
Arkadaşlar aşağıda resmini yüklediğim yolda gördüğümüzde tekme attığımız bira veya gazoz kapağından elin oğlu kaşık (ABD Canada ) hem denizde hem tatlısuda çok güzel balıklar yakalayıp nette paylaşıyorlar
Ayrıca Akvaryum vantuzu olarak kullandığımız malzemeyi bir yem taktığımız iğnenin önüne taktığımızda akıntılı sularda yada tekneyle hafif yol giderken kullandığımızda gif resmindeki gibi suyun içinde hareket yapıyor Ben denemesini yaptım Bana bu konu enteresan geldiği için sizlerle paylaşmak istedim Selamlar Gazoz kapağı toplamaya gidiyorum gelecem ![]() ![]()
Konu butros tarafından (08.02.09 Saat 00:06 ) değiştirilmiştir. Sebep: Resimler linklendi |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Tuncay abii ellerine saglık paylaşım için teşekkürlerr abii sagol
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Sevgili tuncay abicim eline kollarına sağlık birde bunu dene yakaladığın balığı bir resimle dahada keyif alacaksınız çünkü insan kendi emeğiyle yaptığı işten daha fazla haz alacağı şey yoktur.haydi rast gele![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Abi hatırlarmısın bilmem
ince pipetle balık yakalandığına şahit olmuştuk Aynı denemeyi GENÇBALIKÇI Alicansında tasarlayarak Adrasan açıklarında denemiş ve misinesini balık kırmııştı. bence denemede yarar var
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |||
|
Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
Çorlu Cuma pazarında tezgah açıcam 3 gün deli derler parayıda bulursam birdaha ağa derler ![]()
|
||||
|
|
|
|
|
#6 |
|
Bizim sularda pek etkili olacağını düşünmüyorum Tuncay Abi. Yıllardır su kenarında oturan arkadaşlar açtıkları gazoz ya da benzeri içeceklerin kapaklarıyla ‘’en uzağa atma ‘’ yarışı yaptıklarından bizim balıkların bunlara kanacağını sanmıyorum.Sularımıza atılan alkollü içeceklerin şişelerinde kalan bir miktar alkolle alkol bağımlısı oldularsa alkole bandırıp at çek yapmak belki etkili olabilir
)Neyse; güzel fikir bu yıl denemek de fayda var. Kapakları biraz da modifiye ederek balıkları kandırma yoluna gidebiliriz belki. Sevgili Tuncay Abi seni tanımak gerçekten büyük keyifti benim açımdan.Sanaldan da demek ki insanların kişilikleri hakkında doğru tespit de bulunabiliyor insan .Tam tahmin ettiğim gibi dünya tatlısı bir insanla tanıştığım için kendimi şanslı hissediyorum.Mahşerin atlılarına kucak dolusu sevgiler ve saygılar bu vesileyle… |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Tuncay abi geçen yıl okumuştum bunları yapmak ve denemek nasip olmadı ama bu yıl deneriz inşallah
paylaşımın için teşekürler abi
|
|
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
Alıntı:
Bilmukabele kardeşim bizlerdende gönül dolusu selam sevgi ve muhabbetler ![]() Alıntı:
Fakat Akvaryum vantuzundan yapılacak hareketli olta ise çok mantıklı Selamlar
|
|||
|
|
|
|
|
#9 |
|
Harikasın abi.
|