|
|
|
|
|
|||||||
| Tatlı Su Balıkları Pırıl pırıl bir aynalı sazan, kızıl kanat, yayın ya da göllerin kofanası devasa bir turna…İç sularımızda yaşayan türler, tatlı su avcılığı hakkında bilmek istediğiniz her şey burada! |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Kışın Turna Avı
merhabalar sezon kapandı kapanacak aralık ayında turna avında verim olur mu? kenardan at çekle son bir av düşünüyorum, fikirlerinize göre gidip gitmeyeceğime karar vereceğim şimdiden sağolun
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
Ne güzelde yağlanıyor kışa hazırlık için.Su soğuk olduğu için vurduğunda daha mücadeleci oluyor.En iyi avlarımı kasım ayında yaptım.Mümkün olduğunca büyük malzemeler denemeni tavsiye ederim.Su derinleştikçe daha sıcak olacağından 3-5 metre arasında denemelerini yap.Bölgesel olarak gideceğin yeri söyleyebilirsen sahteler için tavsiye verebilirim.(Nacizane tabiki kabul edersen )
|
||
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
Aşağıdaki linke bakarsan Turna Balığı ve Av Teknikleri Hakkında birçok bilgiye ulaşabilirsin. Turna Balığı ve Av Teknikleri İyi geceler. Rastgele... |
||
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
))oku oku gözüm koptu başkanım son kararın ne. kasım da gideyim mi gitmeyim mi? Konu gökhan tarafından (21.11.11 Saat 22:18 ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
Git bence.
Başka da bi şey demem.. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
15 Aralıktan sonra gitmede ne zaman gidersen git
|
||
|
|
|
|
|
#8 |
|
Başkanım 15 aralıktan sonra gidilecek olan balıkların bir listesini yazmak lazım derim 15. den sonra
Bilgilenmek amaçlı
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Alıntı:
Ama yok ben okumayı sevmem dersen benim başkada yapacak birşeyim kalmıyor... ![]() 2/2 TEBLİĞ |
||
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
|