|
|
|
#1 |
|
sevgili arkadaşlar herkesin kendine özgü tarifleri var birde isterseniz benım tarifime bakın bakalım eger benımserseniz sizlerde deneyebilirsiniz öncelikle aşağıdaki malzemelerden temin etmeniz gerekecek not : ben bu hamuru hazırladıktan yaklaşık1 gün dinlendirdikten sonra iğne ucuna takmak suretiyle kullandım ama sizler bunları top haline getirip 3 günde kurutup kurutma işlemi oda sıcaklıgında olmalı sizlerinde bildigi gibi boili kullanmak yemlemek zahmetli iş
1: un (bugday unu) 2:zeytinyagı 3: ayçiçekyagı 4:mısır unu 5: yogurt 6: bildigimiz jiklet yemleri(kırmızı olanından) 7:irmik 8:yumurta 9: vanilya 10:su(eger sürekli gittiginiz avlak yerinin suyundan alırsanız dahada iyi olur) 11: çilek losyonu (yoksa çilek reçelide olur) 12: birde eldiven (hamuru yogurmak için ) ![]() kaynatırken dikkatli olun 4 dakikayı geçmesin birde kaynamış suyun içine atılması gerekir ![]() ![]() ![]() ![]() bakın benım ölçüm bu tahmını sölicek olursam iki gün anca yeter ![]() not: sevgili arkadaşlar ölçüleri yazmadım çünkü herkes farklı ölçülerde yapmak isteyecektir ben yapıp dolapta saklıyorum buzlukta hiç bişi olmuyor |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Tam bu tarif iş yapıyormu diyecektim ki açtığınız konuyu gördüm
ve cevabı aldım.. Mutlaka deneyeceğim. Paylaşım için teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ismail bu tarifini kesinlikle uygulayacağım,
vermiş olduğun bilgi ve paylaşımın için tşk. ben birazda şeker ilave ediyorum, sence mantıklımı şimdiden tşk. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
zaten tuz ve şeker ilavesi fazlaya kaçmadan ilave edilebilir şimdii şeker ilave etmedim çünkü çilek aroması zaten ben aroma diyorumda reçel desek daha iyi anlarsınız onun için iine tuz ve şeker katmakta bir sakınca yok
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
merhaba dostum, bu yeniyormu? pasta tarifimi? canım istedi :
ben balığa atmam hepsiini yerim yaparken )meğine sağlık, ben hiç denemedim benım yemleme taktıgım farklı bu yuzden hiç gerek duymadım ama belki bir gün lazım olur bu bilgileri saklayacagım eline sağlık |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Gözümü kamaştırdı birden
![]() Çiğ köfte tarifimi diye düşündüm bunu ben iftarda yerim abi sazanlara vermem ![]() Şaka bir yana gerçekten iş yapacak bir yem paylaşım için teşekkürler .... |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
zaten içindeki tek yenmeyecek şey insanlar tarafından civ civ yemi ve jiklet yemi hehehe daha güzel paylaşımlar için çalışıyorum
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
İsmail Eline sağlık...
Bunu sazan değil ben bile yerim ![]() Çiğ köfte gibi göründü gözüme kabın içinde valla... |
|
|
|
|