|
|
|
|
|
|||||||
| Deniz Av Teknikleri Deniz balık avında kullanılan teknikleri burada paylaşabilirsiniz |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
İstanbul
herkeze cümleten selamın aleyküm uzun zamandır formla fazla ilgilenemiyorum gerek konularda veya balık avında sebebide yazılıların baslamasından dolayı 15 tatılde iştanbula gidiceğim orda vapura binip türbeyi ziyaret edicez ama ben tam neresı olduğunu bilmiyorum orda av yapmak yasakmı veya hangı yemler kullanayım? herkeze simdiden saygılar
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kadir konuyu biraz daha geniş anlat
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Abi üsküdarda bir türbe ziyaretıne gidiceğiz orda ne tür balıklar çıkıyor onu öğrenmek istedim
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
istanbulun heryeri türbe her yeri cami kadircim. Sen nereye gidicen onu öğren bakalım
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Güzel Kardeşim
Bunu araştırırsan zaten bulabilirsin deniz türü balıklar çıkar ama tam olarak yerini söyle bizde balık durumunu sana bildirelim oralarda takılmadığımız için nerden bilelim değilmi ?
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
ondan diyoruz aç diye ![]() http://www.uskudar-bld.gov.tr/portal...ADI=T%FCrbeler |
||
|
|
|
|
|
#7 |
|
Merhaba Kadir OĞUZ Arkadaşım
Türbe Üsküdarın neresinde olursa olsun şu anda boğazda istavrit tutabilirsin. Balık kanalda olduğu için uzağa atman gerek. 100-200 gr atarlı bir takım ve çapari yeterli. Rasgele. Saygı ve Sevgilerimle |
|
|
|
|