|
|
|
|
|
|||||||
| Misinalar Hangi balığa ne tür misina kullanmak gerekir, hangi kalınlıkta kullanmak gerekir. Renk tercihi önemli mi? Hepsi İçeride... |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
ipek misina için bilgi yardımı...
cormoran marka,corostrong 0,20mm cekeri 14 kg 100 mt ;değerli büyüklerim ve arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz...
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
0.20 ipek misina biraz kalın.Sana tavsiyem paraya kıy berkley 0.14 yada 0.16 ipek misina al.Çekeri çok yüksek ve mükemmel bir misina.
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
bende 0.28 berkley 49 kg çekerli model misina kullanıyorum 2.senem hiç sorun yaşamadım çekerini zaten konuşmaya gerek yok dolaştığı zaman çok kolay tek elle bile açılıyor.ince olursa dolaşınca açmak zor oluyor.malzeme takıldığı zaman otu söküp geliyor.
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ince ipek misina her zaman tercih ediyorum iki yıldır bir sorun yasamadım ama faydasını çok gördüm ne kullnırsan kullan iyi avlar dilerim
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Bu ipek misina nası bişeydiir,fiyatı nedir, nerelerde bulunur aydınlatıcı bilgide verin arkadaşlar bizde alam bari...
Kullanan arkadaşlara hayırlı olsun, balık tutabilenlere afiyet olsun.. Bizede nasip olsun inşallah...)) |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
bende 0.14 berkley derim
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#8 |
|
Mustafa kardeşim 0.20 kullanıyorum herzaman saglam çekeri güzel fakat ip misinalar karışırlarsa açması zor buda dip nott...japan marka olmalı saygılar..
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
tşk, musa abi cıraklık dönemi uzun biz daha cooook kürek cekmemiz gerek ,siz değerli abilerimizin sayesinde hoş paylaşımlar üstün bilgilerinizle yetişecezz inş...
|
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|