|
|
|
|
|
|||||||
| İstek ve Öneriler Forumumuz hakkındaki istek ve önerilerinizi buradan bize yazabilirsinizi. |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Haydi Sevgili Doğa Dostları
![]() Sevgili Doğa dostları ve amatör oltacı kardeşlerim. Yukarıda ki resimde gördüğünüz balıklar bir tehlike anında. İçgüdüsel olarak bir araya gelebiliyor ve kendilerini koruyabiliyorlar. Bizler Doğa dostları ve onları sevenler olarak balıklar gibi bir araya gelip . balıklarımızı niye koruyamıyoruz. Yasak avlanmaya ,tırıvırıya , limit dışı balığı tutanlara . biliyorumki bu konularda çok hassas olmanıza rağmen foruma yansıyan haberlerde lanet okuyorsunuz. Bu yazım ile bu konuda hassas kardeşlerimi tenzih ederim. Bunca kurulmuş ve faaliyet gösteren derneklerde ve dernek olmayan ama birlik ve beraberlik taşıyan başka amatörlerde var. Bana göre bizler aile bireyleriyle beraber. yaklaşık 500.000 kişiyiz. belki bu rakamı da aşabiliriz. Biz bu rakamlarla her yeri dibinden oynatabiliriz. Hele seçim yaklaşmışken .yaklaşık 20 milletvekil oyuna yetecek bir potansiyeli kullanmalıyız. Hadi kardeşlerim Derin bir nefes alın ve düşünün. Hepinizi seviyorum. Selamlar |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
72000000/550=130,909,0909 Benim hesaptan yaklaşık 4 milletvekili eder.
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ne yapmamız gerek Hasan amca? Yol gösterin hep beraber yürüyelim...
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Evet büyükler ve büyük düşünenlerin yanındayım Resim !
Yapılması gereken ne ise, hazırım. Sevgi ve saygılar. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Mantıklı ve sağlıklı bir düşünce evet sayımız hiçte küçümsenmeyecek bir sayı katılıyorum bir konuda herkes bu camia altında kendilerine destek vere bilir onada evet ama siyaseti vs vs karıştırdığımız zaman bildiğimiz futbol takımı tutan taraftar oluyoruz yani TÜRKİYE'DE %80 bu şekilde üzücü bir durum...
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Bugüne kadar edindiğim bilgiler çerçevesinde bu işleri. bireysel olarak yapmak pek sonuç vermiyor. Ancak Derneklerin sayın başkan ve yöneticilerinin bir araya gelerek bu protestomu dersiniz . istek ve önerilermi dersiniz konunun incelenmesi ve şekil verilerek KKGM ye veya direk bakanlığa iletilmesi ve bizlerden imza desteği şeklinde olması gerektiğine inanıyorum. kesin olarak ses getirecektir. Hele şimdilerde Her haber kanallarında balıkların her türlüsü için banğır bangır haberler yapılırken. zamanı iyi degerlendirmek gerekir. Sevgi ve Selamlar
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#8 |
|
Makinanın Parçası olmak gerekiyor.
Benim tahminim, Yurdumuzun 4/3 sularla kaplı olduğunu düşünürsek ve iç sular bakımından zengin coğrafyamızıda göz önünde bulundurursak her 7 kişiden biri mutlaka eline olta alyordur diye düş Konu Fedai ERDEM tarafından (01.02.11 Saat 00:39 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
selamunaleyküm fedai bey çokdan beri siteye giremedim nasıl gidiyor balık tutmaları
|
|
|
|
|