|
|
|
|
|
|||||||
| Suni Yemler Silikon yemler, kaşıklar, rapalalar, rapala yapımı, sahte yemlerin hazırlanışı, oltaya bağlanışları... |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Havuçla Turna
Selamünaleyküm;
Değerli dostlar web sitelerinde gezinirken bana ilginç gelen bir resimi sizlerle paylaşmak istedim suni yem ) enterasan bir sahte ))
Konu Carphunter06 tarafından (16.12.11 Saat 12:27 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Turna da kardeşim etcil mi otcul mu karar versin artık
gerçekten ilginç bir teknik renginden ötürü saldırmış olabilir sarıya karşı bir zafiyeti var
Konu 06 TK 06 tarafından (16.12.11 Saat 13:30 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
tavşan toprağın içinden çıkarıp yiyor,da, turnanın ayağına gelmiş kaçırırmı.![]()
|
||
|
|
|
|
|
#4 |
|
Atila Abi, işin özü renk.
Başka hiçbir ilgi ve alakası yok. Portakal kabuğuna da gelir. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Avcı balıkların iç güdüsel olarak harekete duyarsız kalmadığı bilinen bir gerçektir..
rengide tutturursanız daha ne garip şeylerle yakalandığına şaşarsınız.. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
arkadaşlar yeni sezon için hangi boy ve hangi renk kodlu havuç öneriyorsunuz, gagalımı olsun bilyalı mı??
ithal havuç mu yerli havuçmu kullanalım . şakası bir yana ben sahte için konu açtım yok o marka o model diye elin oğlu adama nispet eder gibi havuçla tutuyor bence bu olayda anlayana çok ders var, anlayana.
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
bıraz sacma geldı nelere saldırdını duyduk gorduk ama ben hıc alt çeneden ole turna tutmuş değilim ve tutanı gormedım kendı takmış bence
neyle tuttunuz? - yem basit havuçla yav demek için bir foto gibi geldı
Konu Bülent YILMAZ tarafından (17.12.11 Saat 11:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: yhaw kelimesi yav olarak düzeltildi... |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
|
|
|