|
| Sponsorlar | |
|
|
|
|||||||
| Doğal Yemler Hangi balığa hangi canlı yem kullanılır? Hangi canlılar canlı yem olarak daha verimlidir? Bu başlıkta tartışılıyor |
| Sponsorlar | |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Gümüş Balığı Yetiştirme
Sayın oltacılar.com ailesi... Abilerim ve kardeşlerim...
Benim aklıma sürekli gelen bişey var bi türlü deneyemedim. Bilgisi olan var mı merak ediyorum. Büyük bi akvaryumda gümüş beslesem ürerler mi yada yaşama ihtimalleri ne kadar olur? Gümüşleri yakaladığım avlaktaki sudan akvaryuma doldurup 7-8 tane gümüş koymak istiyorum. Sizce böyle birşey deneyeyim mi? Yanlış bir davranış mı olur? Ya da ne biliyim denemekte fayda mı var? Görüşlerinizin hepsine ayrı ayrı saygı duyduğumu belirterek, merakla bekliyorum... |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Sevgili Gökhan,
Akvaryumda fazla yaşatamazsın. Birde Gümüş beslemek etik olmaz yemlik balıkları avlanacağın sudan tebliğe göre temin etmen gerekiyor. Kısacası eğer düşüncen yemlik olarak kullanmaksa kuraldışı hobi olaraksa vicdanına kalıyor kardeşim.. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cevap için tşkkrler Fedai abi...
Aslında bu merak sanıyorum ürerler mi duygusuyla uyanan bişey bende. Lakin dediğin gibi sonuçta bunların üremesinden sonra büyümeleri, bakımları ve canlı yem olarak kullanımları aklımda üremelerinden sonra gelen şeyler... Gene aynı avlakta kullanırım bende diyomuşum... Haklısın abi.. Ben merakımı gidericem diye canlıları doğal ortamdan uzaklaştırmaya gerek yok aslında... Bi istiyorum bi böyle oluyo işte
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
Ama en güzeli kuralların cizgisinde doğruların ölçüsünde olması, ozaman rahat üstüne rahat oluyorsun.. |
||
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
senden bahsetmişti bana. Ben etlikte oturuyorum... Seninde bu civarda olduğunu söyledi.. Eğerki balığa gideceğin ve senin için sakıncası olmayan bir hafta sonu müsait olursan ve burdan haber verirsen bende hafta sonu durumuma bakıp tanışmak isterim...
|
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
Gümş balığı kendi yumurtalarınıda yiyen bi tür üstelik akvaryumda çokda fazla yaşayamıyor onun için belki yaşatabilirsin ama üretebilirmisin bilmiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Tatlı su balıklarından kendine akvaryum yapabilirsin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VEEEEE GÜMÜŞ ![]() ![]() İçindeki Balıklar: *Aynalı sazan *Pullu sazan *Tatlısu kefali *Kadife balığı *Sarı sazan *Çizgili sazan *Bıyıklı balık (bekir) *Gümüş balığı Umarım Senin için güzel bir aydınlatma olmuştur tabii akvaryumun büyükse ![]() Not: balıkavı sitesinden alıntı salo 309 adlı kişinin akvaryumu
Konu Peyamii tarafından (17.04.10 Saat 14:41 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
huaaahhh
çok iyiymiş ama bu akvaryum benim olsa bide buraya turna atar sonra oturur belgesel çekerim DDD
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Gümüş beslemektense gümüş bol olan bir yere giderim ve bol bol gümüşümü yakalarım (bu sene yakalıyamayacağız o başka mesele
)
|
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| gümüş balığı, gümüş balığı yetiştirmek |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sponsorlar | ||