|
|
|
|
|
|||||||
| Balık Yemekleri Her balığın kendine has pişirme şekli vardır. Izgara, tava, fırın ya da buğulama... Balık yemeklerini bide üstadlardan öğrenin..! |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Fırında Mantar...
malzemeler:
1kg mantar 250gram kaşar Hazırlanışı: kaşarlar rendelenir mantarın derisi soyulur ve sapları ayrılır güzelce yıkanıp yağlanmış tepsıye dizilir (güveçte yapılması daha makbuldur) mantarlar fırında 200 derecede 25 dakika pişirilir ve tepsı dışarı alınır rendelenmiş kaşarlar uzerlerine serpilir beş dakıka daha fırında bekletılir sıcak servis yaplır afiyet olsun....... ![]()
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çok lezzetli görünüyor abi ya, bana yapılırmı bu, Kaşarlı Mantaaaaar....
![]() ![]() Rüyalarıma girecek şimdi bu, Ellerinize emeklerinize sağlık...![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Teşşekürler.Hakikaten çok nefis oluyor ben denedim.
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kıyıpta yenmez bunlar.
![]() Paylaşım için teşekkürler. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Alıntı:
küçük bir ek ıznınle ... fırına vermeden ön ce gergı kadar tuz ardın dan, az mıkdarda tere yag... gerı sı sizin tarıf..... birde tavsıye mangaldan sonra yanı etınızı pışırıp yemeye başlamadan önce mangalın uzerıne mantarlarınızı mutlak tarıfdekı gıbı yerleştırın.(ateşın az oldugu , mangalın kenar kısımlarına....) yemekten sonra....... mutiş bir zevk...... ustad bu duyguyu yaşattıgın için tekrar teşekkurler. saygılarımla... |
|
|
|
|