Anasayfaya Git!
Sponsorlar

Go Back   Balık Avı ve Amatör Balıkçılık Derneklerimiz ve Faaliyetleri Türkiye'deki Diğer Derneklerimiz ESABDER

ESABDER Eskişehir Amatör Balıkçılar Derneği

Sponsorlar

Seçenekler Stil
Alt 13.10.08, 01:58   #1
AteşDalyan
Misafir

Üye Adı:
Kan Grubu:
En İyi Avı:
Referans: 2924
(ESABDER) Artık Resimler Konuşmalı

Selam Dostlar,
Bu haftaki avda ilginç görüntüler vardı ve bence bunlar birçok platformda da afiş gibi kullanılması gereken mesajlar çünkü caydırıcılık nitelikleri çok önemli. Ben derneğimiz platformunda da bunları oldukça sık kullanacağım.

Konuyla ilgili, kendilerine teşekkürlerimizi sunduğumuz Bilecik Gölpazarı Bölge Jandarma yetkililerine de değerli çalışmalarına atfen resmi yazıyı, bu hafta içinde dernek adına yazarak Jandarma Genel Komutanlığı'na göndereceğim. Selam ve sevgilerimle.

Esabder'in kuruluş amaçlarından biri de bu görüntülerin çoğalması yönünde olacağından her ortamda, her boyutta ve her fırsatta çağdaş amatörlük adına, güzele, iyiye ve doğruya ulaşmak için mücadeleye devam edilecektir...

Amatör balıkçılığı çağdaş ve evrensel değerlerle sürdürmek çabası içinde olanlar, yozlaşmışlıkla, ahlaksızlıkla ve bencillikle mücadelelerine yılmadan devam edecekler ve bu sularda tek bir bohçacı kalmayana dek örnek davranışlar sergileyeceklerdir...

Hiç kimse "Bu Jandarmanın görevi, yapmaları gerekir!!" buyurmasın toplumsal görev yapan tüm çalışanların takdir ve taltif edilmesi gerekir. Bu paralelde biz de böylesi örnek faaliyetlere imza atan tüm dostlarımızı derneğimiz adına tanıtacak ve kendilerine şükranlarımızı sunacağız. Bu ay, takdirlerimizi amatör balıkçılık sorumluluğunun güzel bir örneğini vererek bohçacı ağlarını yakalatan sevgili Cüneyt ve Ömer arkadaşımıza gönderiyoruz, ellerinize ve yüreğinize sağlık dostlar...
Alt 13.10.08, 02:12   #2
M.Serkan İNANÇ

M.Serkan İNANÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: M.Serkan İnanç
Memleket:Ankara
Kan Grubu: AB Rh (+)
En İyi Avı: www.oltacilar.com dostluğu
Referans: 36
M.Serkan İNANÇ will become famous soon enoughM.Serkan İNANÇ will become famous soon enough
Hocam ellerinize sağlık, siteden çıkmadan önce bu saatte çok iyi oldu bu görüntüler gerçekten

Bir kaç saat kadar önce balıktan geldim ve konuyu açmakla meşguldüm.
Ben konumu açtıktan ve resimlerimi yükledikten sonra yeni mesajlar tuşuna basmamla aniden sizin konunuzu ve bu fotoğrafları görmemle birlikte o yorgun yüzümdeki tebessümü şuanda anlatamam size
Gerçekten harika kareler bunlar
Teşekkürler ESABDER' e, teşekkürler Cüneyt ve Ömer' e, teşekkürler Bilecik Gölpazarı Bölge Jandarmasındaki görevli arkadaşlara...
M.Serkan İNANÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.10.08, 02:30   #3
AteşDalyan
Misafir

Üye Adı:
Kan Grubu:
En İyi Avı:
Alıntı:
GECEKONDU06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam ellerinize sağlık, siteden çıkmadan önce bu saatte çok iyi oldu bu görüntüler gerçekten

Ben konumu açtıktan ve resimlerimi yükledikten sonra yeni mesajlar tuşuna basmamla aniden sizin konunuzu ve bu fotoğrafları görmemle birlikte o yorgun yüzümdeki tebessümü şuanda anlatamam size
Teşekkürler ESABDER' e, teşekkürler Cüneyt ve Ömer' e, teşekkürler Bilecik Gölpazarı Bölge Jandarmasındaki görevli arkadaşlara...
İyi Geceler Sevgili Serkan,
Avlanmak için gittiğimiz avlakta bizim için de sürpriz oldu bu gelişme ve inan avdan daha çok mutluluk verdi ortaya çıkan tablo. Demek ki, yozlaşmışlığın en acı örneklerine bile tanık olduğumuz toplumda böylesi görevine bağlı ve işini layıkıyla yapan kamu görevlileri yok değil, hepsinden önemlisi de yaşları genç ama yürekleri ve amatörlük anlayışları böylesine büyük dostlarımızla paylaşıyoruz bu avlakları. Sadece bu iki neden bile geleceğe ümitle bakmamızı, amatör balıkçılığın doğru kulvarda ve doğru insanlarla gelişeceğini düşünmemizi sağlamaz mı? Değerli paylaşımın ve her zaman hissettirdiğin yürekten desteğin için çok teşekkür ediyor, iyi geceler diliyorum, hoşçakal.
Alt 13.10.08, 08:14   #4
esk balık timi
Misafir

Üye Adı:
Kan Grubu:
En İyi Avı:
ömer ve cüneytin yaptığı bütün amatörlere örnek olmalı ve bu davranışlarından dolayıda takdiri hak ediyorlar,teşekkürler arkadaşlar
Alt 13.10.08, 08:33   #5
esk balık timi
Misafir

Üye Adı:
Kan Grubu:
En İyi Avı:
hafta sonu sarıyer barajındaydım,koyunağılı jandarmasıda amatörlerin tuttuğu balıkları kontrol etmeye başlamış limite uymayanlara ceza yazıyormuş,birkaç kayıkcıyada ceza yazmış
Alt 13.10.08, 08:50   #6
nertikus1
Üye

nertikus1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Naci ERTİK
Memleket:ESKİŞEHİR
Kan Grubu: B Rh (-)
En İyi Avı:
Referans: 0
nertikus1 will become famous soon enoughnertikus1 will become famous soon enough
Thumbs up

Cüneyt ve Ömer arkadaşlarımızı yürekten alkışlıyorum.
nertikus1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.10.08, 08:56   #7
ozan07
Üye

ozan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Ozan
Memleket:Antalya
Kan Grubu: A Rh (+)
En İyi Avı:
ozan07 will become famous soon enoughozan07 will become famous soon enough
tebrikler arkadaşlar. iç sularımıza en üst düzeyde ilgi gösterilmeli ve korunmalı. kirletilmesi ve talan edilmesi kolay ancak yenilenmesi çok zor kaynaklar çünkü
ozan07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.10.08, 08:59   #8
mehteran
Üye

mehteran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Gürkan KOCAÇAY
Memleket:KÜTAHYA
Kan Grubu: 0 Rh (+)
En İyi Avı: Edindiğim dostlarım.
Referans: 20
mehteran will become famous soon enoughmehteran will become famous soon enough
Teşekkürler ateş hocam dur hele daha neler olacak. Hele bi palazlanalım şöyle.
mehteran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.10.08, 09:31   #9
Turan UZUN

Turan UZUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: turan uzun
Memleket:ankara
Kan Grubu: 0 Rh (+)
En İyi Avı: OLTACILARDER ve oltacılar.com Ailesi
Referans: 3
Turan UZUN will become famous soon enoughTuran UZUN will become famous soon enough
tur01

Alıntı:
GECEKONDU06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

tamamen haklısın abim.tüm emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.
Turan UZUN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.10.08, 09:42   #10
ankmemoli
Üye

ankmemoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Mehmet ali
Memleket:ankara
Kan Grubu: A Rh (+)
En İyi Avı: en iyi avını hala bekliyor
ankmemoli will become famous soon enoughankmemoli will become famous soon enough
alkışlıyorum arkadaşlar sadece..
ankmemoli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil

Sponsorlar