|
| Sponsorlar | |
|
|
|
|||||||
| Diyar Diyar Türkiye'm... Oltacilar.com Üyeleri Yaşadıkları İli, İlçeyi, Kasabayı veya Köyü Bu Başlık Tanıtıyor. Sizde Yaşadığınız Yeri Burada Bizimle Paylaşabilirsiniz... |
| Sponsorlar | |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Düden Şelale'sindeki Gökkuşağı
Bugün planlarda balığa gitmek yoktu ama illede gidecek bir vakit ayırmam gerekiyordu yani ,yoksa rahat uyuyamazdım ben bu gece
![]() Saat öğlen 1 gibi uyandım telefonun sesine , arkadaşım arıyordu 15 dakikaya ordayım diye ,bugünkü planım ikimizin elektrikli bisikletle düden şelalesi , örnekköy plajı ve karpuzkaldıran'a bir seyahat yapmaktı ve çok güzel anılarla dolu bir gün oldu Arkadaşımı saat 16.30 civarı otobüse bindirdikten sonra son gaz eve geri geldim ve takımlarımı toparlayıp canım falezimin yolunu tuttum ... Gün şu derece geçti , gerçekten çok zevkliydi hani derler ya Zarganana BAHANE ortam ŞAHANE diye işte öyle geçti bugün...Süpriz blığımız ise Balon Balığı oldu ![]() Yarine acayip ve güzel planlar yaptım , zargana yoldaşım Bayram abimizle melanur ve zargana peşine düşeceğiz , kendisi güzel melanur takımı hazırlıyor ee zargana da benden geldiğine göre ortaklaşa güzel bir av yapmayı planlıyoruz , balıkları ise deyim yerindeyse fifty fifty ![]() Bayram abi hadi bakalım göster zarganacı hünerini derken bende ona aynen haydi bakalım görelim Melanurcu melanurları diyeceğim , herşey bir kenara o kadar çok maneviyat varki burada milyonlara değişmem bu ortamı ve güzellikleri... Bugünün kısa özeti resimlerden daha iyi anlaşılır diyerek ,fotoladığım karelere geçiyorum ![]() OLTACILARDER'li Tolga ÇALIM'ın Ufak Bir Antalya Gezisi ![]() Şelaledeki gözünüze çarpan bir nokta oldumu OLTACILAR Ailem ![]() ![]() ![]() ![]() Çayımın şekeri ömrümün ilacı ![]() ![]() ![]() Örnekköy plajına doğru ![]() ![]() Park edelim ![]() ![]() Örnekköy plajı huzurlarınızda ![]() ![]() Uğur hocamız , kendisi bugün 2 tane zargana yakalmış bulunmaktadır ![]() ![]() Bayram abim Kendisi zargana peşindedir ve bugünde 1 tane yakalıyabilmiştir asıl mesleği melanurcudur ,melanur yakalamayı kendisinden öğrendim , teşekkürler Bayram abi ![]() ![]() Veli abimizin yakaladığı balon balığı ![]() ![]() ![]() ![]() Huzurlarınızda baloncu Veli abi Ne kadar zargana yakalamaya çalışsada kısmet değilmiş dedik geçtik , günler devam ediyor Veli abi durmak yok yola devam ![]() ![]() Bayram abi yukarıdan deniyor şansını , tam kafa insandır kendisi ![]() ![]() Keyif sizde be vallahi , ama bizdeki keyifde sizde yok ![]() ![]() Bugün yakaladığım likkozlarım , bunlardan 1 tanesi Uğur hocamıza 1 taneside Bayram abimize zargana olarak geri döndü vefasızlar beni boş bıraktı sağlık olsun diyelim ,rekor bende nede olsa ![]() ![]() Bayram abinin yakaladığı 68 santimlik zargana , ona göre yakalandıktan sonra balık temizlenmeliymiş 5 10 dakika içerisinde ![]() ![]() Evet günün son resmi , biriktirdiğim zarganalardan 1 tanesiyle yapılmış bir menü ![]() ![]() İlginiz için ve emeğe saygınız için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum siz değerli OLTACILAR Aileme ![]() Yarinki hedef balığımız : 1 metrelik zargana ve yarım kiloluk melanurlar ...veteriner01 gururla sunar
Konu Tolga ÇALIM tarafından (20.07.10 Saat 23:09 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Tolga,
Senin bu son karelerin bir gün beni öldürecek... |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ne diyelim Tolga yapmışsın yine yapacağını,
Paylaşım için teşekkürler... |
|
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Alıntı:
Hiç kimse ziyaretimize gelmiyor abi vallahi , keşke gelen olsada şöyle güzel bir sofra misafirlerime hazırlatsam ![]() Güzel yorumunuz için teşekkür ederim Alıntı:
Ankaradayken arabamız olsa kışında durmam ama hayırlısı bakalım ![]() Göletler çok uzak arabasız hiçbir yere gidilmiyor anca turnuvalar felan olursa öyle Geldiğimde turna yapmayı düşünüyorum , Fedai abimle ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#5 |
|
tolga sen bu foto işini çözmüşsün.
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Tolgaaaaaa ...................................... süpersinnnnnnnnnnn.
![]() En güzel zarganalar seninle olsun.. Paylaşım için ve emeklerine sağlık, teşekkürler. Sevgi ve saygılar. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Keyifli bir av olmuş kardeşim. Paylaşımın için teşkkürler.
|
|
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() ![]() Ama ben demiştim dimi koca koca zarganalar tutacam diye ![]() ![]() ![]() Fotoğraf işinde aksaklık yaşamıyoruz Şükrü abi yorumunuz için teşekkürler
|
|||
|
|
|