|
|
|
#1 |
|
Yer Yozgatta Biryer...
Cümleten selamın aleyküm sevgili abiler ve arkadaşlar.Geçen Duyduğum ve beni üzen şeyden dolayı gölette ağ atılmış ve iri balıkların ağla yakalandığı söylendi bunun üzerine göleti ziyaret etmek ve 1 2 kare çekmek için gölete gittiğimde tamamının donduğunu gözlemledim...Göletin ortasında eşit büyüklerde bulunan deliklerden ağın atıldığı ap açık ortada ![]() Yazın Zabıtanın sirenlerle gezip göleti boşaltın burası içme suyu analı burdaki sazanların tutulması yaşak çünkü bunlar gölü temizlemek için burdalar...vb söylemlerde bulundular,içimden neler söylemek geçti ama hiç poziyonumu bozmadan balık tutmaya devam ettim ve şu sözleri söyledim:Tebliğe göre 1 Temmuzdan sonra burda balık tutmak serbest ,sen önce çarşının ortasında satılan limit altı sazanları görmeyip buralarda niçin oltacıları rahatsız ediyorsun dedim...Bunun Üzerine gölete ağ atılması bana şunu hatırlattı: Yahu bundan birkaç sene önce balık papilasyonunu artırmak için dünyanın balığı atıldı simdi ne olduda bunları maddi diğer tabiri(TL) karşılığı satılıyor![]() ![]() ![]() Bu resimdeki deliklere dikkat edin yanyana ve çarpraz delikler herşey ortada
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kötüyü düşünürsek, evet dediğin doğru olabilir. Ağ atıp yasalara aykırı harekette bulunuyor olabilirler. Peki bunun için sen ne yaptın derler adama (özellikle başkan
) İyiyi düşününce belki iki oltası bulunan bir avcı veyahut iki kafadar gelip avlanmış olabilir. Olay anında orada olup yasalara aykırı bir durum gözlemlediğimiz zaman daha anlamlı olur böyle ziyaretler. Bunu da en güzel Kadir yapıyormuş kendinden duyduğum kadarıyla. Tatlı dille ağ atana yaklaşıp "naber abi nasıl gidiyor" diye başlıyor muhabbete daha sonrası malum. Bir de hesabımızı kış yapalım da yaz çıkarsa bahtımıza diyor saygılarımı sunuyorum kardeşim.
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
sadece jandarmayı ara... |
||
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
eğer denk gelir de görürsen...
|
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ayağına sağlık kardeşim. Eleştirim kırmak için değil yapmak için emin ol. Biz hep aynı taraftayız zate
hayırlı akşamlar.
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ne güzel o zaman sevindim. (bu arada özel mesaj atamıyorum sana. ayarlarını bi kontrol edersen sevinirim 2. Mesajı öyle atmayı planladım ama olmadı o yüzden burdan yazmak zorunda kaldım)
|
|
|
|
|