|
|
|
|
|
|||||||
| SAMADER Sakarya Rastgele Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Derneğimizi Ziyarette bulundular, bizleri Onurlandırdılar.
Sportif _Amatör Olta Balıkçlığı Ve Doğal Hayatı Koruma Dernekleri Platformu Toplantısı İçin Sakaryaya Gelen Başkanlarımız Dernemizi Ziyarette bulundular Bizleri Onurlandır dılar.
Burdan tüm başkanlarımıza teşekürlerimizi sunarım sağolsunlar varolsunlar Dernek Yöneticilerimiz SAMADER: Başkanı: Nihat AVCI SAMADER: Bşk Yrd: Abdullah UĞUR SAMADER: Bsn.Dnş. Yalçın TUNÇBİLEK OLTACILARDER: Başkanı M.Serkan İNANÇ RASTGELEDER: Başkanı: Metin KARAGÖZ RASTGELEDER: Bşk.Yrd: Kahraman MELEK RASTGELEDER: Gnl Sek. A.Teoman SANALAN KÖROĞLU DER: Başkanı: Ömer Fatin YERLİKAYA KAMADER: Başkanı: Engin UZTÜRK KAMADER : Yön. Krl.Üy. Nihat AYVAZ ÇANOBDER: Başkanı: İsmail YILMAZ ÇANOBDER: Bşk.Yrd: Ali Osman GÖL L ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Konu ERDEM tarafından (07.02.11 Saat 11:20 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
başkan bu sefer az görüştük
Konu berkk54 tarafından (08.02.11 Saat 00:58 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Paylaşım için teşekkürler abi.
SAMADER' li tüm ağabey ve kardeşlerime saygı ve selamlarımı sunuyorum. Harikasınız.... |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Misafir perverlikleri ile göstermiş oldukları ilgi ve alaka için SAMADER yönetim kurulu ve üyelerine teşekkür ediyor, saygı ve selamlarımı sunuyorum.
Ömer Fatin YERLİKAYA |
|
|
|
|