|
|
|
|
|
|||||||
| Duyurular ve Haberler Forumumuzla ilgili duyuruları ve güncel haberleri burdan öğrenebilirsiniz. |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
ÇOK YAZIK.... TURNAYI BİLMİYORLAR...
Kütahya Simav balık pazarında ibrahim arkadaşımızın denetimleri sırasında turna balığının tezgahta satışa sunulduğu tesbit edilmiş ve gerekli işlemler uygulanmıştır...Ne yazıkki Kütahya ve bölgesi çok bilinçsiz.. Öldürecekler beni kahrımdan....
http://www.haberler.com/simav-da-20-...260765-haberi/ |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Peki reis,
Fotolardaki balıklar turna mı Zurna mı
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
ara sırada pazarları gezsen.. |
||
|
|
|
|
|
#4 |
|
turnayı zurnayı bilmesede belediye yine yapmış işini amma yaptıranlarıda unutmamak lazım
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Bunada şükür.Hiç yoktansa denetim yapılmış.Zurnayı yakalayan turnayıda yakalar...
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
![]()
|
||
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Alıntı:
Bırak limit altı balık satmayı, limit altı patlıcan bile sattırmaz bu adam. Bülent zaten balıkhalinden çıkmıyor, elde mevzuat, baya düzeltti orayı. Tırıvırı sattırmama işi desen hepimizin takibinde, kısacası gözüm arkada değil. Sizler varken orda evelallah ne bohçacı, ne pazarcı nede tırıvırıcı rahat nefes alır. |
||
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ülkemizde artık biraz ağır işlesede , bilinçlenme ve kuralları uygulama
yönünden biraz hareketlenmeler var.Bu duyarlılığının devam etmesi gün geçtikçede daha fazla insanın bilinçlendirilmesi gerekli vaktinde yasak dönemlerde satılan balıklara ilişkin bir balıkçı ile yaptığımız sohbette balıkçı agabeyimiz şöle bir ifade kullanmıştır; ( arz talep meselesi ) müşteri gelir gider sorar .. balık gelmiyormu diye ozaman biz istege göre hareket ederiz.Demişti !!! Şimdi bu arz talep mevzusunu yıkmak insanları bilinçlendirmek lazım Boşuna dememişler önce Eğitim diye , Neden yasak olduğunu neden alınmaması gerektigini anlatmak lazım işte ozaman balıkçılar yasak dönemde satacak insan bulamazlarsa o tezgahlarda mevsim balıkları yer alacaktır saygılarımla |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
helal olsun tebrikler
|
|
|