|
|
|
|
|
|||||||
| Makaleler Üyelerimizden. |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Canım Çok Acıdı Bu Sabah. (Hakkari/Çukurca'daki Hain Saldırılar.)
İt sürüleri gece haince saldırdıkları ana kuzularının 24' ünü şehit etmiş ve 18' ini yaralamış
![]() Yüce milletimizin başı sağolsun. Allah yakınlarına sabır versin.Allah o it sürülerini ve destekçilerini bildiği gibi yapsın. Daha fazla söyleyecek bir şey gelmiyor aklıma, aslında haykırmak ve içimdeki nefreti kusmak istiyorum gözlerimde yaş kalmayana kadar ağlamak.... kahrolun kahrolun kahrolun kahrolun kahrolun..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bütün Türk Milletinin canı çok yandı. Allah bunu yapanları helak etsin.
Allah bütün şehitlerimizi nur içinde yatırsın inşallah. Aziz şehitlerimizin ailelerine, yakınlarına ve Yüce Türk milletine sabır versin.. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
cümlemizin başi sağolsun.
ne diyecegimi ne yapcaği bilemedim. ALLAH şehitlerimizin Ailerine sabır versın. umarım ateş düştügü yeri yakıp kalmaz. bütün şehitlerimiz hepimizin kardeşi, abi si, babası, evladı, arkadaşi . insanın bir yerde takatı kalmıyor. ... |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Hepimizin başı sağolsun...
Allah şehitlerimize gani gani rahmet eylesin... Ailelerine sabır versin... Konu Bülent YILMAZ tarafından (21.10.11 Saat 16:07 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Hepimizin başı sağolsun...
Allah şehitlerimize gani gani rahmet eylesin... Aillerine sabır versin... |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Utanıyorum Şehidim,
Utanıyorum, Yemekten, İçmekten, Senin annen ağlarken ... ... Gülmekten Utanıyorum! Sanma ki; Unutuyor, Unutturuyoruz. Unutanları barındırmaktan utanıyorum. SEN; vatan için bizim için şehit olurken, Seni Görmezden Gelenlerden Utanıyorum |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
yüce türk milletinin başı sağ olsun,
ALLAH(c.c) aziz şehitlerimizin ruhunu şad etsin, türk milletine ve ailelerine sabır versin, bu it sürülerinide helak ve kahretsin, ne diyelim kelimelerin kifayesiz kaldığı ve çok şeyler söylemek istiyorum ama, kelimeler boğazımda düğümleniyor bu şerefsizleri ALLAH kahretsin. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Hepimizin başı sağolsun.. Söğlenecek söz bulamıyorum.... Allah versin belalarını.
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Tüm şehitlerimize Allah' tan rahmet, kederli yakınlarına sabır diliyorum.
Yüreğinde Vatan Sevgisi bulunan herkesin başı sağolsun. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Başımız sağolsun, Şehitlerimizin yakınlarına Allah sabır versin. Namertler cezalarını bulacaktır inşallah.
|
|
|
|
|