|
| Sponsorlar | |
|
|
|
|||||||
| İstek ve Öneriler Forumumuz hakkındaki istek ve önerilerinizi buradan bize yazabilirsinizi. |
| Sponsorlar | |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Öncelikle herkeze bursan dan selam.Yaklaşık iki haftadır sitemize bursa da üye potansiyelini artırmak için yapmış olduğum çalışmlar devam ediyor. Bu akşam da ufak bir çalışmada bulundum bunuda sizlerle paylaşmak istedim.www.oltacilar.com sitemizin ve Bursa Team in üye potansiyelini arttıracağını düşünüyorum. Bu akşam görüşmüş olduğum kişiler ile olumlu muhabbetlerimiz oldu. Sanıyorumki www.oltacilar.com bursa team in ikinci toplantısı da katılımın olacağın habercisi gibi
![]() Şimdilik bu kadar saygılar rastgele.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şimdilik bu kadar ama söz durmak yok sitemiz ve bursa team üyeleri artana kadar çalışmaya devam..... bursa team bundan sonra her zaman sizlerle.... |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Bursam orgları yapın artık... İnşallah vaktimiz olurda bizde katılma şansı yakalarız...
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ne demek lazım bilmiyorumki Resul'um
Utandım desem yeridir kardeş ![]() Yap dedik ama bu kadarınıda gerçekten beklemiyordum ![]() ![]() ![]() Gece gündüz pc başında ve günün hemen hemen her saniyesi aramızdasın Ellerine sağlık dostum. İnşallah göstermiş olduğun bu çabalarının en yakın zamanda meyvalarını alır ve aramıza Bursa dan bir çok yeni ağabey ve kardeş kazandırırsın. İyiki seni tanımışız ağabey kardeş olmuşuz, sağol varol dostum ![]() Senin vesilen ile tüm Bursa'ya selamlar saygılar... |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Alıntı:
saol sun yeğenim murat ta yardımcı oldu .saygılar abi rastgele
|
||
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Alıntı:
Aslında az buçuk anlar gibi oldum beni aradığında ama aradığın telefon hattı benimkinden farklı olunca tefarruatını sorupta seni kontör zararına sokmak istemedim işin açıkçası ![]() Bursa Takımı gerçekten aramızda azınlıkta kalmış durumda şuanda Senin ve diğer arkadaşların çabaları ile inşallah en yakın zamanda dediğim gibi güzel ve kalabalık bir Bursa Takımı kurulacak ve bizlere de sizleri zevk izlemek düşecek gibime geliyor. ![]() Çıkmış olduğun bu güzel yolda Allah yardımcın olsun Rastgele kardeş. |
||
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Alıntı:
saol abi teşekkür ederim senin de allah yardımcın olsun işlerinden dolayı kolay gelsin
|
||
|
|
|