|
| Sponsorlar | |
|
|
|
|||||||
| OLTACILARDER Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği |
| Sponsorlar | |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Burada Olmak.
Bu sitede olmak başka bir keyif, bilgilere bakmak başka özel. Ama inanın bana değerli üyeler ve dostlar burda olmaktanda öte bir şey var.
OLTACILARDER resmi üyeliği olan arkadaşların öz ve öz kardeşten bir farkı yok, adeta koruyucu melek gibi. Ben bunu denedim ve gördüm. Açsan açlar toksan toklar. Sınırsız bir saygı ve sevgiye dönük müthiş bir sabır gücüne ve özverili bir davranışa haizler. Biz oltacıların amacı eğer av ise av her yerde var. Avlaksa herkesin kendi bölgesi, kendi gittiği gruplar var ama inanın bana burda başka bir şey var. Bunu denemenizi gözlerinizle bizzat görmenizi tavsiye ederim, pişman olmayacaksınız. Sürdürebilir av için dernekleşmeye önem verelim ve illerimizdeki amatör balık avı derneklerine üye olalım. Saygılarımla. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Seninde Dediğin gibi ''Burada Olmak Ayrıcalık'' Ayrıcalıktan geçtik birbirine kinetlenmiş bir topluluk Sözünün içinde geçen Melek kavramı gerçekten doğru Saygı ve Sevgi başta gelmek üzere OLTACILARDER tam bir av dostu insanların bulunduğu bir kavram Bu kavram topluluğunda kimsenin kimseye zararı dokunmaz ve bende bu yüzden burdayım tamamen gerçek bilgilerimi verdiğim tanıştığım tek sanal ortam burası Neden ?
Çünkü ben OLTACILARDER üyelerine Başta Serkan Abim olmak üzere güveniyorum Cümleten RASTGELE |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
![]() Öğlesine alışkanlık yapıyorki sormayın gitsin. Böğlesi dostları görmek için km lerce yol katediyorsun, sonrada bir bardak çaylarını içip iki sohbet edip onca yolu birde geri geliyorsun. Pişmanmı oluyorsun, vallahi seve seve gidiyorum.. Oltacılar bir ayrıcalıktır.
|
||
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() .................................................. .................................................. .................... kağit üzerinde her ne kadar üyeligimiz olmasada, doslarımızla bir çok bulundugumuz ortamlarda o samiyeti ve guzelligi yaşadık.... tum dostlarıma saygi ve sevgilerimle... |
||
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
Değerli Yusuf Arkadaşım
Değerlendirmelerine tamamen katılıyorum ve aynı ortam içinde olmaktan mutluluk duyuyorum. Saygı ve Sevgilerimle |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
Sevgi saygı ve dostluğun olduğu ortamda insanlara tabii ki zarar gelmez. Bizler de seni seviyor ve güveniyoruz. Saygı ve Sevgilerimle |
||
|
|
|
|
|
#8 |
|
yusuf kardeş insanlara nikotin veriyorlar oda bağımlılık yapıyor,
ayrıca bu bir tutku tutku ya vazgeçilmiyor işte..
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çünki biz D O S T U Z çünki biz O L T A C I L A R D E R ' iz ( nokta .)
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yıllardır uzak durduğum ve hiç sevmediğim bilgisayara bile OLTACILARDER uğruna katlanıyorum..
|
|
|
|
|