|
|
|
|
|
|||||||
| Tatlı Su Balıkları Pırıl pırıl bir aynalı sazan, kızıl kanat, yayın ya da göllerin kofanası devasa bir turna…İç sularımızda yaşayan türler, tatlı su avcılığı hakkında bilmek istediğiniz her şey burada! |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Bunun Türü Nedir?
arkadaşlar herkese selamlar fotoyu indiremedim link atmak zorundayım bu balık hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı nette bulmuştum adını şimdi bulamıyorum havaların düzelmesiyle bi havuz pilanım var bu balktanda atmayı düşünüyorum bilgisi olan varsa yardımcı olurmu soğukta dayanıklımı aceba nasıl besleyebilidim bakımı zor olurmu
Konu Bülent YILMAZ tarafından (11.01.12 Saat 14:47 ) değiştirilmiştir. Sebep: Link silindi,resim eklendi... |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Havuz japonlarına benziyorlar.
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Evet japon bunlar
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Balığın ismi ''koi balığı'' japonun bir türüdür bildiğim kadarıyla. Havuzda yaşarlar fakat havuz derinliğini en az 1 metre tutulmalı diye biliyorum. Tabi havuza filtrasyon sistemi yaptırmanda lazım. Bakımının zor olduğunu zannetmiyorum. Çokta keyifli olur bence
![]() Sazangillerden olduğu için soğuk suyada dayanıklıdır. Ama dediğim gibi havuzu ne kadar derin yaparsan o kadar iyi olur. Konu Ahmet ŞENOL tarafından (11.01.12 Saat 12:57 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Balık emzirmek güzel şey olsa gerek
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
bu balıklar koi balığı ben bahçe havuzumda besliyorum.
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
bunlar bebek koi balığı daha emme dönemindeler
, altı aylık olunca sütten kesiliyorlar japonlar bunlara EMEN KOİ diyorlar biraz büyüyene KOİ azmanına GÖMEN KOİ (oltaya iyi vurdukları için) diyorlar.
Konu gökhan tarafından (11.01.12 Saat 17:45 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Evet arkadaşım bu balık japon koi balıgı. akvaryumda beslene bildigi gibi havuzlardada beslene bilir sazan gillerdendir oldukca dayanıklı bir balıktır su sıcaklıgı eksilerde bile fark etmez ekstra hava motoru vs istemez makarna ekmek dahil her türlü yemle besleyebilirsin, buzun altında bile çok rahat yaşar. Bu balıklardan arkadaşın bahcesine süs havuzu kurmuştuk 5 adet koi attık 2 yıldır tek bir fire vermeden yaşıyorlar balıklar bayagı büyüdügü için havuz küçük gelmeye başladı sen havuzu büyük yaptır, çok çabuk büyüyorlar.
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
bu baliklari Eskisehire yaptigim bir gezide gormustum,
buyuk ve guzel bir parklari vardi hatta bir bolumunde yapay plaj dahi vardi orada bulunan havuzun icinde yuzlercesi vardi ve cok guzel bir goruntu olustuyorlardi. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Bunları nette bende gördüm akvaryumda besledimde küçüklerini dedikleri gibi koi cinsi tatlı su olsun yeter ama emzirmeyi nasıl yaparsın bilmiyorum
)
|
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sponsorlar | ||
|
|