Anasayfaya Git!

Go Back   Balık Avı ve Amatör Balıkçılık OLTACILAR.com' a HoşGeldiniz ............ İstek ve Öneriler

İstek ve Öneriler Forumumuz hakkındaki istek ve önerilerinizi buradan bize yazabilirsinizi.

OLTACILARDER 5. Geleneksel Turna Balığı Yakalama Yarışmaları Şenliği 9-10 Haziran 2012'de Bala Kesikköprü Barajında yapılacaktır.

Seçenekler Stil
Alt 09.12.11, 18:24   #1
bulatko
Üye

bulatko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Polat ÖZDEMİR
Memleket:Ankara
Kan Grubu: 0 Rh (+)
En İyi Avı:
Referans: 0
bulatko is on a distinguished road
Bu hafta sonu balığa gidicem

Arkadaşlar geçen hafta sonu ben Kurtboğazı barajına gittim ama maalesef akşama kadar at çek bomboş. Bu hafta yine gidicem. Acaba bana Kurtboğazında mevki söyleyebilecek kimse varmı. Şimdiden teşekkürler.
bulatko isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.12.11, 18:46   #2
Bülent YILMAZ

Bülent YILMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: BÜLENT YILMAZ
Memleket:KÜTAHYA / ANKARA
Kan Grubu: A Rh (+)
En İyi Avı:
Referans: 4
Bülent YILMAZ is on a distinguished road
Polat Ağabeyim merhaba...
Öncelikle ailemize hoşgeldiniz...
Kendinizi tanıtan bir tanışma konusu açarsanız seviniriz...

Avlak yeri ve mevki konusuna gelincede sitedeki arkadaşlarımızın ve ağabeylerimizin sizi daha iyi tanımadan bir bilgi vereceklerini sanmam...
Bülent YILMAZ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.12.11, 19:10   #3
gökhan
Üye

gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: gökhan batu
Memleket:ankara
Kan Grubu: B Rh (+)
En İyi Avı: 52 cm. TURNA aynalı sazan 7.5kilo yayın 6kilo
gökhan will become famous soon enoughgökhan will become famous soon enough
üstadlar daha iyi bilecektir ama bence at çek yerine klasik dip oltasına solucan veya hamsi ile deneyin çünkü balıklar derinde uzak atarsanız belki olur, kıyıdan atçekle verim alamazsınız.
gökhan isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.12.11, 19:42   #4
Hakkı HARMANCIK

Hakkı HARMANCIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Hakkı Harmancık
Memleket:Ankara-Batıkent
En İyi Avı:
Hakkı HARMANCIK is on a distinguished road
Alıntı:
bulatko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar geçen hafta sonu ben Kurtboğazı barajına gittim ama maalesef akşama kadar at çek bomboş. Bu hafta yine gidicem. Acaba bana Kurtboğazında mevki söyleyebilecek kimse varmı. Şimdiden teşekkürler.
http://www.oltacilar.com/27-11-2011-...ru-t10022.html
Konuya bi göz atmanı tavsiye ederim. Belki resimler biraz ipucu verir.

Ama bu havada biraz zor heleki kıyıdan oldukça zor. Yinede şimdiden rastgele raporlarınız bekliyoruz..
Hakkı HARMANCIK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.12.11, 02:49   #5
A.Engin ÇELEBİ

A.Engin ÇELEBİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: A.Engin Çelebi
En İyi Avı: 150 kg kaya
A.Engin ÇELEBİ is on a distinguished road
Alıntı:
Bülent YILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Polat Ağabeyim merhaba...
Öncelikle ailemize hoşgeldiniz...
Kendinizi tanıtan bir tanışma konusu açarsanız seviniriz...

Avlak yeri ve mevki konusuna gelincede sitedeki arkadaşlarımızın ve ağabeylerimizin sizi daha iyi tanımadan bir bilgi vereceklerini sanmam...
Polat abi hoş geldin aramıza. Umarım keyifli paylaşımlar yaparsın. Bildiğim kadarıyla içinde bulunduğumuz mevsim itibariyle kıyıdan at çek sadece doğayla güzel vakit geçirmeni sağlar ki botu olan arkadaşlar bile bir veya iki balıkla dönüyor. Yer tarifi konusunda Bülent abiye katılmamak elde değil. At çek yapıyosan zaten hep aynı yerden değil sürekli gezerek yer araman gerekir. Keyifli bir gün geçirmen dileğiyle.
A.Engin ÇELEBİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.12.11, 17:17   #6
bulatko
Üye

En İyi Avı:
Öncelikle hoşbulduk ve tüm yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Bu arada kendimle ilgili bilgi vermem istenmiş kısaca kendimi tanıtayım. 35 yaşındayım evliyim Ankara da yaşıyorum. Özel bir engelliler okulunda müdür yardımcılığı yapıyorum. Doğum yerim Beyşehir ama bir göl çocuğu olarak balık tutmayı hiç bir zaman düşünmemiştim. Neolduysa bir kaç ay önce içime böyle bir merak düştü. Bu işler böylemi oluyor bilmiyorum ama şu birkaç aydır olta balıkçılığı gerçekten üst seviyede hobi edinmiş durumdayım Şunu belirteyim şu ana kadar hiç balık yakalamadım ama çok ii bir balık yiyicisiyimdir Umud ediyorum ki bundan böyle yakaladığım balıkları yame şansına nail olurum. Paylaşımlarınız için tekrar teşekkür ederim arkadaşlar.
Alt 10.12.11, 17:33   #7
06 TK 06

06 TK 06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: KADİR AKAR
Memleket:ANKARA
En İyi Avı: 2011 YILI : 1500 metre BOHÇACI AĞI :)FIRAT-METİN-KADİR ) 450 Mt BOHÇACI Ağı 96 cm 5.800grTURNA AVI
06 TK 06 will become famous soon enough06 TK 06 will become famous soon enough
Alıntı:
Öncelikle hoşbulduk ve tüm yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Bu arada kendimle ilgili bilgi vermem istenmiş kısaca kendimi tanıtayım. 35 yaşındayım evliyim Ankara da yaşıyorum. Özel bir engelliler okulunda müdür yardımcılığı yapıyorum. Doğum yerim Beyşehir ama bir göl çocuğu olarak balık tutmayı hiç bir zaman düşünmemiştim. Neolduysa bir kaç ay önce içime böyle bir merak düştü. Bu işler böylemi oluyor bilmiyorum ama şu birkaç aydır olta balıkçılığı gerçekten üst seviyede hobi edinmiş durumdayım Şunu belirteyim şu ana kadar hiç balık yakalamadım ama çok ii bir balık yiyicisiyimdir Umud ediyorum ki bundan böyle yakaladığım balıkları yame şansına nail olurum. Paylaşımlarınız için tekrar teşekkür ederim arkadaşlar.
Selam dostum ankara dasın bari yardımcı oluruz bizde sana her türlü görüşmek üzre
06 TK 06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.12.11, 20:00   #8
Musa ERCİYAS

Musa ERCİYAS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Musa ERCİYAS
Memleket:Ankara'nın Dikmeni
En İyi Avı: OLTACILARDER Dostluğu
Referans: 2
Musa ERCİYAS will become famous soon enoughMusa ERCİYAS will become famous soon enough
Alıntı:
Polat hocam hangi okuldasın gönül turgutmu yoksa seni tanır gibi oldum herzaman yardımcı olurum saygılar...
Musa ERCİYAS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.12.11, 21:10   #9
bulatko
Üye

En İyi Avı:
Evet Gönül Turgut dayım. Siz Dilara nın babası mısınız yoksa
Alt 11.12.11, 00:24   #10
A.Engin ÇELEBİ

A.Engin ÇELEBİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: A.Engin Çelebi
En İyi Avı: 150 kg kaya
A.Engin ÇELEBİ is on a distinguished road
Tekrar hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar. Umarım bu yeni hobiniz size keyif ve mutluluk verir. Yemleriniz tıklama rekoru kırsın
A.Engin ÇELEBİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil

Sponsorlar