|
|
|
|
|
|||||||
| İstek ve Öneriler Forumumuz hakkındaki istek ve önerilerinizi buradan bize yazabilirsinizi. |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Bu hafta sonu balığa gidicem
Arkadaşlar geçen hafta sonu ben Kurtboğazı barajına gittim ama maalesef akşama kadar at çek bomboş. Bu hafta yine gidicem. Acaba bana Kurtboğazında mevki söyleyebilecek kimse varmı. Şimdiden teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Polat Ağabeyim merhaba...
Öncelikle ailemize hoşgeldiniz... Kendinizi tanıtan bir tanışma konusu açarsanız seviniriz... Avlak yeri ve mevki konusuna gelincede sitedeki arkadaşlarımızın ve ağabeylerimizin sizi daha iyi tanımadan bir bilgi vereceklerini sanmam... |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
üstadlar daha iyi bilecektir ama bence at çek yerine klasik dip oltasına solucan veya hamsi ile deneyin çünkü balıklar derinde uzak atarsanız belki olur, kıyıdan atçekle verim alamazsınız.
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
Konuya bi göz atmanı tavsiye ederim. Belki resimler biraz ipucu verir. ![]() Ama bu havada biraz zor heleki kıyıdan oldukça zor. Yinede şimdiden rastgele raporlarınız bekliyoruz..
|
||
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
Öncelikle hoşbulduk ve tüm yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Bu arada kendimle ilgili bilgi vermem istenmiş kısaca kendimi tanıtayım. 35 yaşındayım evliyim Ankara da yaşıyorum. Özel bir engelliler okulunda müdür yardımcılığı yapıyorum. Doğum yerim Beyşehir ama bir göl çocuğu olarak balık tutmayı hiç bir zaman düşünmemiştim. Neolduysa bir kaç ay önce içime böyle bir merak düştü. Bu işler böylemi oluyor bilmiyorum ama şu birkaç aydır olta balıkçılığı gerçekten üst seviyede hobi edinmiş durumdayım
Şunu belirteyim şu ana kadar hiç balık yakalamadım ama çok ii bir balık yiyicisiyimdir Umud ediyorum ki bundan böyle yakaladığım balıkları yame şansına nail olurum. Paylaşımlarınız için tekrar teşekkür ederim arkadaşlar.
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#9 |
|
Evet Gönül Turgut dayım. Siz Dilara nın babası mısınız yoksa
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Tekrar hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar. Umarım bu yeni hobiniz size keyif ve mutluluk verir. Yemleriniz tıklama rekoru kırsın
|
|
|
|
|