|
| Sponsorlar | |
|
|
|
|||||||
| Tatlı Su Balıkları Pırıl pırıl bir aynalı sazan, kızıl kanat, yayın ya da göllerin kofanası devasa bir turna…İç sularımızda yaşayan türler, tatlı su avcılığı hakkında bilmek istediğiniz her şey burada! |
| Sponsorlar | |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Bu Balığın İsmi Hakkında Bilgi Almak İstiyorum Arkadaşlar?
trakya bölgesinde son günlerde barajlarda bu balıklardan çok çıkmakta türü ve ismi hakkında bilgi alabilirmiyim
Konu Eyüp ÖZDEMİR tarafından (21.05.10 Saat 12:31 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Tatlı balığımı bu
![]() ilk defa gördüm
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Tilapya olabilir.
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Hiç görmedim valla.
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
bende tilapya dır dedim ama sonradan tilapya cinslerine bir baktım uymuyor etinin lezzetli olduğunu söylüyorlar ben bir tat alamadım
buldum.. güneş levreği diyolarmış Lepomis gibbosus Konu fakirbalıkçı tarafından (27.07.09 Saat 14:40 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
daha önce bende görmedim çok ilginç
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
bundan sonra göreceğe benziyoruz dişli balık ben su ürünlerine bir dilekçe yazdım yerli türlerinde ölümüne sebep oluyormuş kim attı ise bunları suyaa töbe töbe
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Menekşe diyorlar buralarda biz ayvalı göletinde turnaya yem olarak şıpşıpla tutup takıyoruz.
Bir rivayete göre sivrisinekleri yediği için göletlere atılmış bende rivayetin yalancısıyım. Etinin tadına bakmadım ama lezzetli olduğunu düşünmüyorum. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
biz hafta sonu hanoğlu barajında idik burada yakaladık bunları fakat yerli türleri bitiryorlarmış haberiniz olsun
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
türleri kırıyorlar..
tatlı su ile deniz balıklarının genleriyle oynayıp yeni türler ortaya çıkarıyorlar. akvaryumcuların yaptığı gibi.. Daha çok garip balıklar göreceğiz.. |
|
|
|
|