Anasayfaya Git!
Sponsorlar

Go Back   Balık Avı ve Amatör Balıkçılık Deniz Balıkcılığı Deniz Av Teknikleri

Deniz Av Teknikleri Deniz balık avında kullanılan teknikleri burada paylaşabilirsiniz

Sponsorlar

Seçenekler Stil
Alt 23.07.10, 00:45   #1
kulekreis
Üye

kulekreis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Hasan Hüseyin Külek
Memleket:İstanbul
Kan Grubu: A Rh (-)
En İyi Avı:
Referans: 1
kulekreis will become famous soon enoughkulekreis will become famous soon enough
Böyle medeniyet olmaz olsun

Danimarka Utanmalıdır!

Gelen bir maili paylaşmak istedim. İnsanlara bu mail tek tek ulaştırılıyor ve etkin bir hayvan hakları kuruluşu seslerini duyana kadar herkese bu mailin yayılmasını sağlıyorlar. Bir imza kampanyaları var.

Yanlış anlaşılmaya sebep vermemek için açıklamanın orjinal metni ingilizcedir. Türkçe açıklaması aşağıdadır.

Denmark should be ashamed. / Danimarka utanmalıdır.
The sea is stained in red and it's not because of the climate effects of nature. /Denizdeki kırmızılık iklimsel bir olaydan kaynaklanmıyor.

It's because of the cruelty of the human beings (supposedly civilized humans) who kill hundreds of the famous and intelligent Calderon Dolphins.
Bu durum, ünlü ve zeki Calderon Yunusları’ndan yüzlercesini öldüren ve (medeni olduğu iddia edilen insanoğlunun) vahşeti yüzündendir.

This happens every year in Feroe Island in Denmark . In this slaughter the main participants are young teens.
Bu durum Danimarka’nın Feroe Adaları’nda her yıl gerçekleşmektedir. Bu katliamın asıl katılımcıları ise 18 yaş altı gençlerdir.
WHY? NİÇİN
A so-called celebration--to show that they are adults and mature! Bu sözde kutlama gençlerin yetişkin olma ve olgunlaşma gösterisidir.

In this big celebration, nothing is missing for the fun. Bu büyük kutlamada eğlenme adına hiçbirşey kaçırılmamaktadır.
Everyone is participating in one way or the other, killing or looking at the cruelty, supporting like a spectator?Öldürerek veya bu vahşeti seyrederek, taraftar gibi destekleyerek herkes bu olayın bir şekilde katılımcısı olmaktadır.

Is it necessary to mention that the dolphin Calderon, like all the other species of dolphins, is near extinction and they get near men to play and interact. In a way of PURE friendship!
Şunu ifade etmek gerekli midir bilinmez ama, Calderon yunusları, diğer tüm yunus türleri gibi, insanlarla etkileşim içinde olan ve oyun oynayabilen en yakın nesildir. Sadece saf bir arkadaşlık olarak!

They don't die instantly; they are cut 1, 2 or 3 times with thick hooks. Tek seferde, birdenbire ölmezler; Kancalarla 1, 2 veya 3 kez kesilirler.
And at that time the dolphins produce a grim cry like that of a newborn child.Ve bu sırada yunuslar aynı yeni doğmuş bir çocuk gibi korkuyla karışık bir ağlama sesi çıkarırlar.

But he suffers and there's no compassion while this magnificent creature slowly dies in its own blood. / Bu muhteşem varlıkların kendi kanlarında yavaşça ve acı çekerek ölmesi esnasında hiçbir acıma / merhamet yoktur.

Take care of the world, it is your home! / Dünyaya sahip çıkalım, çünkü o bizim evimiz!

Fotolar ve yazı alıntıdır

Konu kulekreis tarafından (23.07.10 Saat 00:52 ) değiştirilmiştir.
kulekreis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.07.10, 02:12   #2
SakaryaBalıkçısı

SakaryaBalıkçısı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Umut ELVEREN
Memleket:SAKARYA
Kan Grubu: AB Rh (+)
En İyi Avı: Her Sene Daha İyisine...
SakaryaBalıkçısı will become famous soon enoughSakaryaBalıkçısı will become famous soon enough
Reisim öncelikle ellerinden öperim. Bu olayın yakından takipçisiyim. Yaklaşık 3 yıldır Feroe adalarında yaşayan bir arkadaşımla iletişim halindeyim.(Kendisi Feroeli bir bankacı ve aynı zamanda futbolcu)
Bu olay ülke içinde onlarca kez yasaklanmış. Fakat her değişen yönetimden sonra tekrar aktif hale getirilmiş.
Sadece yetişkin olduklarını ispatlamak için yapılan bu ayin utanç vericidir.
Bizim kurban bayramında kestiğimiz kurbanları bana söylediler ben bu olaya tepki verince. Bende gerekli tüm açıklamaları yaptım. En azından dinimizin gereği dedim. Bu katliamdır dedim.

Ve son olarak geçen haftaki Beşiktaş maçında arkadaşlarımızla bir pankart hazırladık.

Konu Abanticus tarafından (28.07.10 Saat 13:54 ) değiştirilmiştir. Sebep: Fotoğraf boyutları düzenlendi.
SakaryaBalıkçısı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.07.10, 02:19   #3
kulekreis
Üye

kulekreis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Hasan Hüseyin Külek
Memleket:İstanbul
En İyi Avı:
kulekreis will become famous soon enoughkulekreis will become famous soon enough
Umut inşallah mesaj yerine ulaşmıştır.ellerine sağlık.Boyle bir haberin takipçisi olduğun için de teşekkür ederim.sevgiler ve selamlar
kulekreis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.07.10, 08:48   #4
İbrahim YILDIZ

İbrahim YILDIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: ibrahim yıldız
Memleket:ankara
En İyi Avı: Turna 86 cm
Referans: 3
İbrahim YILDIZ will become famous soon enoughİbrahim YILDIZ will become famous soon enough
Nerde hayvan hakları savunucuları, nerde soykırım diye orasını burasını yırtanlar.

Alın size soykırım...

Allah bu yoldan çıkmışların cezasını versin.

Yazık çok yazık...
İbrahim YILDIZ isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.07.10, 10:58   #5
yusuf caliskanoglu

yusuf caliskanoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Yusuf Caliskanoglu
Memleket:avusturya-türkiye
Kan Grubu: A Rh (+)
En İyi Avı: alabalik 70cm avusturya
Referans: 0
yusuf caliskanoglu is on a distinguished road
Sayın Külek : Manzara tüyler ürperten değil kanını donduran, insanlık dışı, ağza gelebilecek her türlü kötü sözü hak eder şekildedir. Tabii bu tek örnek değil; beyaz kürkleri için öldürülen kara gözlü yavru fokların katledilişleri ( anlatmak yetmez, görüntülemek lazım ) kuzey avrupanın diğer vahşetidir. İşte fehriye aslanı savunan, kollayan maskenin altındaki asıl sima budur. Hani timsahın gözyaşları derler ya aynen öyle. Oysa bizlerin anladığı medeniyet; insanlığın yaşan duygularındadır. Bu duygu insanlığı üzen, kıran, sömüren şekilde ise medeniyetten uzak, aksi ise medeniyeti temsil eder
Sayın Reis, her fırsatta, her konuda bizleri bilgilendirdiğin, haberdar ettiğin için teşekkür ediyor selam ve saygılarımı sunuyorum. Sağlıcakla kal kardeş.
yusuf caliskanoglu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.07.10, 19:25   #6
M.Serkan İNANÇ

M.Serkan İNANÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: M.Serkan İnanç
Memleket:Ankara
Kan Grubu: AB Rh (+)
En İyi Avı: www.oltacilar.com dostluğu
Referans: 36
M.Serkan İNANÇ will become famous soon enoughM.Serkan İNANÇ will become famous soon enough
Alıntı:
SakaryaBalıkçısı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Reisim öncelikle ellerinden öperim. Bu olayın yakından takipçisiyim. Yaklaşık 3 yıldır Feroe adalarında yaşayan bir arkadaşımla iletişim halindeyim.(Kendisi Feroeli bir bankacı ve aynı zamanda futbolcu)
Bu olay ülke içinde onlarca kez yasaklanmış. Fakat her değişen yönetimden sonra tekrar aktif hale getirilmiş.
Sadece yetişkin olduklarını ispatlamak için yapılan bu ayin utanç vericidir.
Bizim kurban bayramında kestiğimiz kurbanları bana söylediler ben bu olaya tepki verince. Bende gerekli tüm açıklamaları yaptım. En azından dinimizin gereği dedim. Bu katliamdır dedim.

Ve son olarak geçen haftaki Beşiktaş maçında arkadaşlarımızla bir pankart hazırladık.

Çarşı zaten herşeye karşı.
Bu arada ufaktanda olsa Beşiktaş'ın reklamınıda yapmışsın yine

Bu yıllardır süre gelen bir olay ve kimse engelleyemiyor.
Videolarını defalarca seyretmiştim.
Hatta daha önceki yıllarda forumumuzdada paylaşılmıştı diye hatırlıyorum.
Bu güzelim varlıklara yapılanlar gerçekten utanç verici

Konu Abanticus tarafından (28.07.10 Saat 13:55 ) değiştirilmiştir. Sebep: Fotoğraf boyutları düzenlendi.
M.Serkan İNANÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.07.10, 21:39   #7
Fedai ERDEM

Fedai ERDEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Fedai ERDEM
Memleket:Ankara-Kayseri
Kan Grubu: 0 Rh (+)
En İyi Avı: İyi Olsun Dünya
Referans: 26
Fedai ERDEM will become famous soon enoughFedai ERDEM will become famous soon enough
Bunun belgeselini izlemiştim korkunç bir durum. insanoğlunun cenin halindeki anne karnındaki bebekleri bile yediklerini düşününce ne diyeceğini şaşırıyor insan..
Fedai ERDEM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.07.10, 00:45   #8
rascal54
Üye

rascal54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Ali ARMAĞAN
Memleket:Sakarya
En İyi Avı:
rascal54 is on a distinguished road
ülkemizde bir köpek öldürüldüğünde hayvan hakları savunucuları ayaklanıyor ama bu yunus, fok katliamı her sene olmasına rağmen yetkililer bu olayın önüne geçemiyor, öldürülen hayvanlar insana zararı olmayan hayvanlar, inşaallah allah c.c. bunu yapanları aynı kan gölünde can verdirir, ben bunları yapanlara insan bile demiyorum.......
rascal54 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.07.10, 10:16   #9
Koca usta
Üye

Üye Adı: Altan
Memleket:Ankara
En İyi Avı:
Koca usta is on a distinguished road
Bu danimarka nin yumuşak erkekleri savunmasız canlıları katlederek mı erkek olacaklar.
Hey be cahil insanlar.Ahmaklar.
Bir tane yavrusunu (yumurtasını) bile yapamadığınız canlıları böyle öldürmeye izin verenleri de yapanları da dilerim Allah(c.c) cezasını verir.
Koca usta isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.08.10, 17:17   #10
mücahit ateş
Üye

Üye Adı: mücahit
Memleket:kktc magusa
Kan Grubu: 0 Rh (-)
En İyi Avı: 3 saatte 99 adet sokan
mücahit ateş is on a distinguished road
bu resimler karşısında inanınki söyleyecek söz bulamuyorum bunları yapan ve yaptıranlar cezasızmı kalacak vaybe ne günlere kaldık
mücahit ateş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil

Sponsorlar