Anasayfaya Git!

Go Back   Balık Avı ve Amatör Balıkçılık OLTACILAR.com' a HoşGeldiniz ............ İstek ve Öneriler

İstek ve Öneriler Forumumuz hakkındaki istek ve önerilerinizi buradan bize yazabilirsinizi.

OLTACILARDER 5. Geleneksel Turna Balığı Yakalama Yarışmaları Şenliği 9-10 Haziran 2012'de Bala Kesikköprü Barajında yapılacaktır.

Seçenekler Stil
Alt 31.08.10, 22:28   #1
gökhan
Üye

gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: gökhan batu
Memleket:ankara
Kan Grubu: B Rh (+)
En İyi Avı: 52 cm. TURNA aynalı sazan 7.5kilo yayın 6kilo
Referans: 0
gökhan will become famous soon enoughgökhan will become famous soon enough
bilgilendirme panosu

arkadaşlar ben bu yaz bir çok ilde izinde olduğum için balığa gittim,malesef tüm balıkcılar bizim kadar ilgili ve bilgili değil.balığa gidenler ne tuttuğu sazanın boy ne kilo limitini biliyor ,yasak olan küspe tırıvırı dahi anadoluda genelde bilinmiyor. benim bu konuda her göl ve barajın girişine 2*2 metre ebadadında bir BİLGİLENDİRME PANOSU takılsa ve bu panoya O AVLAKTAKİ BALIKLARIN BOY VE ADET /KİLO LİMİTİ ,AV ZAMANLARI,VE YASAK OLAN TIRIVIRI VB. konular yazılsa bence hem insanlar bilinçlenir hemde bir kişi kurarlara uysa olur.bu levhayı d.s.i. yapsa çok iyi olur diye düşünüyorum.
gökhan isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.10, 23:13   #2
Salihaga19
Üye

Salihaga19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Salih AGA
Memleket:Bursa
Kan Grubu: A Rh (+)
En İyi Avı: Avatarda gösterdim.
Salihaga19 will become famous soon enoughSalihaga19 will become famous soon enough
çok doğru söylüyorsun Gökhan kardeşim, bende bir aydan fazladır iç anadoluda idim, hiç kimsenin yasaklardan, limitlerden, haberi yok. Göletlerin girişlerine veya belirli yerlerine levhalar asılıp, yasaklar ve bilgilendirilme yapılsa, insanlar biraz daha bilinçli olacaklardır sanırım. Konuştuğum kişilerin çoğu yasaklardan haberdar değildi. Bu iş yetkililere düşüyor galiba...
Salihaga19 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.09.10, 01:57   #3
kulekreis
Üye

kulekreis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Hasan Hüseyin Külek
Memleket:İstanbul
Kan Grubu: A Rh (-)
En İyi Avı:
Referans: 1
kulekreis will become famous soon enoughkulekreis will become famous soon enough
Alıntı:
gökhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar ben bu yaz bir çok ilde izinde olduğum için balığa gittim,malesef tüm balıkcılar bizim kadar ilgili ve bilgili değil.balığa gidenler ne tuttuğu sazanın boy ne kilo limitini biliyor ,yasak olan küspe tırıvırı dahi anadoluda genelde bilinmiyor. benim bu konuda her göl ve barajın girişine 2*2 metre ebadadında bir BİLGİLENDİRME PANOSU takılsa ve bu panoya O AVLAKTAKİ BALIKLARIN BOY VE ADET /KİLO LİMİTİ ,AV ZAMANLARI,VE YASAK OLAN TIRIVIRI VB. konular yazılsa bence hem insanlar bilinçlenir hemde bir kişi kurarlara uysa olur.bu levhayı d.s.i. yapsa çok iyi olur diye düşünüyorum.
Bu İşin DSİ ile ilgisi olamaz .zaten ilgilenmezler.Bakan Mehdi Ekerin 2009 da verdiği sozü
yerine getirip te Su ürünleri genel müdürlüğü kurulmuş olsaydı iç sularımız bolümü bu işi
layıkıyle yapması gerekirdi .Bence Tarım ve balıkçılık bakanlığı olarak ufak bir rotüş yapılarak mevcut bakanlık içinde bir dal çıkarılması yapılanmış bakanlıkta daha kolay olur diye düşünüyorum
kulekreis isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.09.10, 01:59   #4
kulekreis
Üye

kulekreis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Hasan Hüseyin Külek
Memleket:İstanbul
En İyi Avı:
kulekreis will become famous soon enoughkulekreis will become famous soon enough
Alıntı:
gökhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gökhan Çok güzel ve yerinde bir tespit yapmışsın.tebrik ederim.
Bu İşin DSİ ile ilgisi olamaz .zaten ilgilenmezler.Bakan Mehdi Ekerin 2009 da verdiği sozü
yerine getirip te Su ürünleri genel müdürlüğü kurulmuş olsaydı iç sularımız bolümü bu işi
layıkıyle yapması gerekirdi .Bence Tarım ve balıkçılık bakanlığı olarak ufak bir rotüş yapılarak mevcut bakanlık içinde bir dal çıkarılması yapılanmış bakanlıkta daha kolay olur diye düşünüyorum
kulekreis isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.09.10, 08:23   #5
İbrahim YILDIZ

İbrahim YILDIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: İbrahim YILDIZ
Memleket:Ankara
En İyi Avı: Turna 86 cm
Referans: 3
İbrahim YILDIZ will become famous soon enoughİbrahim YILDIZ will become famous soon enough
Böyle bir çalışma yapılırsa gerçekten bende faydalı olacağı kanısındayım..
Fakat öyle art niyetli insanlar varki;
Ya yerinden söküp hurdacıya satarlar,
Ya da kara avcıları hedef tahtası yapıp, delil deşik ederler.
İbrahim YILDIZ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.09.10, 15:59   #6
SANCAKBEYİ
Üye

SANCAKBEYİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: ismail
En İyi Avı:
SANCAKBEYİ will become famous soon enoughSANCAKBEYİ will become famous soon enough
yok abilerim kardeşlerim ben neden bu işe yeni başladıgımda neden küçük balıkları tekrarsuya bırakıp yaşamalarını saglıyordum bizim anadoluda duran hayvana ateş edilmez kaçma şansı verilir bunu hepimiz biliriz aynı balıkta öyle amaç burda ablık yakalamak degilki resmen katliam ben iğnemi suya düşürdüğümde bulmak için 5 saat suyun içinde kaldımadamlar bana manyak dediler konunun özetişu ilan filan güzelolurda ilk önce i
nsanın içindeolucak kendi bilecek kendi malı gibi gözteip koruyacak yoksa ne ilan asarsan as ne ceza kesersen kes ne kadar anlatırsan annlat her şey karşı tarafın beynınde biter saygılarımla rast gele insan tiksiniyor bunlardan allahkorkusu yok acıma yok anlamadım gittii
SANCAKBEYİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.09.10, 21:05   #7
Ali MUMCU

Ali MUMCU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: ali
Kan Grubu: 0 Rh (+)
En İyi Avı:
Referans: 7
Ali MUMCU will become famous soon enoughAli MUMCU will become famous soon enough
Düşüncelerin çok güzel ama bende ibrahim yıldız'a katılıyorum
Mağandalara poligon,hurdacılara malzeme olur.
Ali MUMCU isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.09.10, 21:48   #8
scatman_1977
Üye

scatman_1977 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: ercan gökdemir
Memleket:adana
En İyi Avı: sazan 10,400 gr. haziran sonu 2011
scatman_1977 is on a distinguished road
kardeş ben sana katılıyorum neden? ben siteye üyü oldugum güne kadar tırıfırı kullanıyordum, ben siteye üye olana kadar el kadar sazanları alıyordum, yasak oldugunu bilmiyordum tırı vırı ve küspenin, ama neden yasak oldugunu öğrenince bu kezde vicdanen rahatsız oldum, balık boyutları umrumda değildi yenirmi yenir, acık yüreklilikle söylüyorumki suan yakaladıgım balıgı ölçüyorum kendimi zorunlu hissediyorum, böyle bir bilgilendirme levhası olsa benım gibi 10 kişiyi kurtarsa yeter, yanlış anlamayın bizim aşiret komple balıkcıdır oltacı hepsini uyarıyorum ve inanı şimdi uyyuyorlar cünkü onlarda bilmiyordu zararlarını bilinçlendirmek ile bence 10 kişiden 3 kişiyi kazansak bu bile büüyük basarı, tabi insanın içindede insanlık olacak olmayana boş zaten o ayrı.. düşüncen için tesekkürler
scatman_1977 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil

Sponsorlar