|
|
|
|
|
|||||||
| Duyurular ve Haberler Forumumuzla ilgili duyuruları ve güncel haberleri burdan öğrenebilirsiniz. |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Belediye işçisine ikramiye gibi levrek balığı...
Kaynak: denizhaber.com.tr
![]() Çanakkale'nin Eceabat belediyesinde görevli Arif Şallı (41), olta ile 8 kilo ağırlığında levrek yakaladı. Balık tutmak için Kabatepe bölgesinde sardalye yemi ile oltasını denize bırakan Şallı'nın oltasına, 8 kilogram ağırlığında levrek isabet etti. Balığı denizden çıkarmak için uzun süre uğraşan Şallı'ya arkadaşları bir kepçe ile yardım etti. Arkadaşlarının yardımıyla karaya çekilen levreği Eceabat'a getiren Şallı, 8 kilogram gelen balığı, kilosu 50 liradan sattı. Şallı yaptığı açıklamada, boş oturmayı sevmediğini belirterek, hafta sonları ve yıllık izinlerinde balık tutarak aile bütçesine katkı sağladığını söyledi. Yıllık izinde olduğunu ve bunu balık tutarak değerlendiğini ifade eden Şallı, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da Milli Piyango bileti aldım. Ancak bir şey çıkmadı. Ama 2012 yılı benim için şanslı başladı, esas piyango benim için bu oldu. Yakaladığım levreği sattım ve 400 lira gelir elde ettim" dedi. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Benim tanıdığım Başkanım bu işe el atar...
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
valla piyango mübarek darısı bize
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Haberi yapan.Deniz haber.com tr, ye bu konularla ilgili gerçek bilgileri verip başkalarını şuça teşvik edercesine haber yapmasınlar. Sevgili Bülent bir dernek olarak bunu yapabilirmisiniz bilmiyorum ama ,
en azından maddeleri gönderebilirsiniz. Ellerinbe sağlık. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
Bu arada Başkanımdan hala ses yok ama yakında belli eder kendisini muhakkak bugün boş durmamıştır bu konu ile ilgili...
|
||
|
|
|
|
|
#8 |
|
bu işciye ceza verilebilir, amatör balıkcının balığı satması yasak olmalı geçenlerde bir tane balıkçı için elağızda verilmişti yakında bunun kokusuda çıkar
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
http://www.denizhaber.com.tr/balikci...rif-salli.html
Yukarıda linkini vermiş olduğum yayımladığınız haberde 2/2 Amatör (Sportif) Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen Tebliğe aykırı ceza-i müeyyide gerektiren durum söz konusudur. Tebliğ derki; Tanımlar MADDE 3 – (1) Genel tanımlar b) Amatör balıkçılık: Sadece rekreasyon, spor veya dinlence amacıyla yapılan, maddi ve ticari kazanç gayesi gütmeyen, avlanılan ürünün satılmadığı balıkçılık etkinliğini, ... ifade eder. Yöntem ve Sınırlamalar Genel hususlar MADDE 14 – (1) Amatör balıkçılıkla avlanmış olan her türlü su ürününün satışı, canlı olarak nakledilmesi ve başka kaynaklara bırakılması yasaktır. Yukarıdaki tebliğ maddelerindende anlaşılacağı gibi bir amatör balıkçının tuttuğu balığı satması suç unsurudur. Bu tarz haberleri yaparken bunlarında araştırılıp haberi okuyan insanların bilgilendirilmesi ve yanlış yapmalarının engellenmesi için haberlerinizi yaparken bu tarz uyarılarada yer verirseniz sevinirim. Haberlerinizde bu tarz yanlış davranışları gayet normalmiş gibi ve özendirici şekilde yapmamanızı rica ederim. Yukarıdaki mesajı hem internet sitelerinden hemde mail ile ilettim... Bakalım ne cevap verecekler?... |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
|