|
|
|
|
|
|||||||
| Tatlı Su Organizasyonları Planlanan ve Gerçekleştirilen Tatlı Su Organizasyonları |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Bekleriz
arkadaşlar bu cumartesi ve pazar günü yamula barajındayım başta sudak olmak üzere alabalık sazan ve yayın için çalışacagım gelmek isteyen arkadaşları beklerim ... gelmek isteyen arkadaşlara telefon numaramı özeline atarım... KAR DÜŞMEDEN ŞHOW YAPACAM İNŞ
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ali Abi davetin için teşekkürler. Ben yarımda olsa Kayseri'liyim. Bu sene Kayseri'de değişik avlaklarda sazan avı yaptım ama başarılı olamadım. Her sene muhakkak 1 hafta Kayseri'ye gelirim. İnşallah önümüzdeki seneye.
Sana rastgelsin, inşallah avın bereketli olur. Saygılarımla... |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
![]() Ali dost davetin için sagol fakat iznim yok sana rastgelsin yap bi sovv izleyelim söyle agız tadıyla saygılarr..
|
||
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ben gelirimde yanıma arkadaşım yok
![]() Mesafe uzak oluncada tek başıma olmaz Ali abi. Bütçe biraz zayıf bu sıralar
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
![]() ![]() bize boş gelmek olmaz ![]() ![]() büyük konuştum yabide boş gelirsem![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ahh anasını sattımın mesafeleri olmasa.. Kardeşim güzel davetin için teşekkür ederim... Birdahaki davetini değerlendirmeye çalışacağım... Bu hafta işlerim hayli yoğun...
|
|
|
|
|