|
|
|
#1 |
|
Başkent Gelin Oldu...
Arkadaşlar işyerinde camın kenarında oturup kar yağışını seyrediyorum, tarifsiz bir güzellik. Biraz çocukluğum aklıma geliyor iç geçiriyorum... Nasılda güzel kardan adam yapardık! Biraz irice kartopu yapar sonra karın üzerinde yuvarlar kocaman olunca bir tane daha, sonra kafasını, tamamdır. Ellerimizle şekil verip, kollarınıda taktıktan sonra taşlarla yada kömür parçalarıyla gözler ağız ve tabiki havuç. İşte kardan adam hazır. Şimdi herkes kendi kalesini yapar sonra bir yaygara. Kartopu savaşı başladı. Soğuktan buz kesmiş ellerimize aldırmadan saatlerce oynardık, yanaklar pembeleşinceye kadar. Güzel bir yokuş bulup ayaklarımızla karları ezip sonra buz tutturup kayardık yokuş aşağı sonra koşarak yukarı ve tekrar...
Tüm bu düşünceler içerisinde ''akşam eve nasıl gideceğim'' düşünceside yok değil kafamda. Ama özlemişim böyle güzel kar yağışını. Her yer bembeyaz, fotoğraf makinasını al objektifi ne tarafa çevirirsen çevir farketmez bas denklanşöre harika bir resim çıkar garanti. Allah dışarıda çalışan ve evsiz barksızlara yardım etsin. Biz güzelliklerini yaşıyoruz onlar çilesini, acısını çekiyor. Duamız onlarla.... Velhasıl Başkent uzun bir aradan sonra yine gelin gibi oldu. Saygılarımla. Konu Eren AVŞAR tarafından (09.03.11 Saat 14:41 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
duygu ve düşüncelerine katılıyorum kardeş...geçmiş daima özlemdir insanın içinde...selamlar...
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Eren kardeş müsaadenle bende bir iki kare ile konuyu süsleyeyim.
Kardan adamın aşağıda ![]() Bugün gündüz/İşyerimden ![]() ![]() ![]() ![]() Strazburg Caddesi Civarları ![]() ![]() ![]() ![]() Dün geceki tipide Abidinpaşa Camii' nin önüne bırakıp kaçmıştım ![]() ![]() Bu akşamüzeri bir bakıp halını hatırını sorayim dedim. Gücüm camları temizlemeye yetti. ![]() Bunlarda bu akşam evin balkonundan. ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
valla sakaryada ilk defa dün başladı kar yağmaya.....özlemişiz....rabbim herşeyi yerli yerinde veriyor...cenabı mevlam odunu kömürü olmayanların yardımcısı olsun....sakaryadan sevgiler...
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ankara harbiden gelin olmuşş
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Dün başkentin sahibi yoktu; bugün öğle saatlerinde yağışın kesilmesi ile ben hariç herkes rahat bir nefes aldı. Umarım kırsalda ve dağlarda yağmaya birazcık daha devam eder.
Size eş zamanlı ( 09.03.2011 - saat 21.00 - 21.30 ) görüntüler aktarıyorum. İyi seyirler. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu derede ( keklikdere ) gökkuş var, biraz fly yapabilir miyim diye baktım ama buz tutmuş. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Maşallah çok güzel yagmış. Biz hasret kadık bu sene kar görmeye.. Başkanım kıskandırıyorsunuz bizi..
Konu liderya tarafından (09.03.11 Saat 22:06 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Sevgili Eren Başlık güzeldi, anlatımın daha güzeldi. Başkent Gelin oldu da Damatı göremedik
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
|